Fapte bune și distracție la început de an școlar, la Veranda Mall







BUCUREŞTI, 9 septembrie 2019
Luna septembrie vine la Veranda Mall cu o serie de evenimente dedicate elevilor, odată cu începerea noului an școlar.
·         Campania de donații „Back to school
·         Cercetaș de Oraș

Clienții și prietenii centrului comercial sunt invitați să participe la campania de donații „Back to school, care se desfășoară în perioada 1-30 septembrie, împreună cu membrii mai mici ai familiilor lor. Astfel, copiii sunt încurajați să învețe lecția generozității prin donarea de rechizite, articole vestimentare sau de igienă personală pe care, mai apoi, Veranda le va oferi ulterior copiilor de la Fundația Inocenți. Donațiile pot fi făcute în spațiul special amenajat de lângă Info-Desk, situat la etajul 0 al mall-ului.

Mai mult, din evenimentele care marchează începutul de an școlar face parte și „Cercetaș de oraș”, o provocare pe care o lansăm copiilor ce doresc să își depășească limitele, să învețe lucruri noi și să devină „cercetași”. Cei mici sunt invitați să vină sâmbătă, 14 septembrie, pe esplanada centrului comercial să învețe și să-și exerseze aptitudinile de mici exploratori în cadrul acestui eveniment. Distracția, voia bună și accesoriile necesare sunt asigurate de Veranda Mall.

La Veranda Mall sunt disponibile în această perioadă cele mai noi colecții din sezonul de toamnă, precum și oferte speciale pentru pregătirea copiilor de noul an școlar.

Mai multe detalii legate de campania de donații, precum și de programul evenimentului „Cercetași de oraș”, puteți găsi pe website-ul www.verandamall.ro/evenimente-veranda-mall/ sau pe pagina oficială de Facebook Veranda Mall.





Comentarii

Postări populare