Cât este de important să folosim produse cosmetice bio handmade de calitate! NEOS



Am fost săptămâna trecută la un eveniment beauty pe Calea Victoriei, numărul 102, și am întâlnit oameni care se ghidează după niște principii sănătoase. Creatoarea acestor cosmetice a spus că nu are cum să accepte ignoranța celor care nu sunt interesați de tot ceea ce înseamnă natural și implicit de tot ceea ce înseamnă o cremă proaspătă din ingrediente 100% pure. 

Dacă vă întrebați ce ingrediente folosește brand-ul NEOS- explicația e simplă-

Produsele NEOS și-au făcut intrarea în lumea cosmeticelor pe ușa Naturii. Acolo s-au găsit răspunsuri, puteri, inspirație. Iar ceea ce ne distinge într-un peisaj comercial supraîncărcat de industrial și sintetic sunt filosofia - manual și organic - și principiile active pe care le-am ales să ne deservească scopurile - sănătatea și frumusețea întregului care suntem (trup, minte și suflet) prin toate vârstele. 

Uleiurile esențiale de calitate certificată bio sunt cheia de boltă a formulelor NEOS, alături de alte atent selecționate ingrediente, pe care le găsiți detaliate la fiecare produs. 

Nu utilizăm aditivi sintetici ori substanțe din surse modificate genetic, nu facem teste pe animale. 






Când e vorba de produse cosmetice naturale românești, "natural" sau chiar "100% natural" nu înseamnă mare lucru. Nevoile consumatorilor s-au schimbat, iar ei au devenit tot mai avizați. Nu le mai poți lua ochii cu această etichetă și să-i faci să creadă că vor cumpăra produse cosmetice de calitate, prietenoase și cu mediul, și cu pielea, că n-au fost super-procesate, că sunt lipsite complet de toxicitate, că sunt bogate în nutrienți și antioxidanți, că nu conțin ingrediente provenite din surse modificate genetic ori aditivi sintetici.Noii consumatori au nevoie de aceste garanții explicit și de aceea preferă produse cosmetice bio, certificate, care înseamnă, pe lângă toate celelalte, că nu folosești conservanți sintetici și că metodele de preparare sunt nepoluante. NEOS Cosmetics a înțeles perfect aceste noi cerințe și a adăugat produselor sale două atribute foarte apreciate: prospețimea și prepararea manuală, artizanală, cu rigoarea științei galenice.Preocuparea centrală o reprezintă eficacitatea cosmeticelor noastre, calitatea permanentă și siguranța folosirii lor, iar exigențele noastre sunt mereu peste cele ale potențialilor clienți. 

Așa înțelegem să răspundem imperativelor timpului - timp care reclamă întoarcerea la simplitate, natură și prelucrare minimă, la respectul pentru Planetă și la armonia primordială în care trupul, mintea și sufletul se îmbinau splendid într-un un întreg. Așa am ajuns la piatra de temelie a gamelor NEOS - uleiurile esențiale bio/organice.Pentru că, în aromaterapie, amestecurile de uleiuri esențiale s-au dovedit a fi un redutabil tămăduitor al tuturor angoaselor omului modern, iar adăugate în creme, un partener de cursă lungă al celor care vor să treacă seren și elegant prin toate vârstele. Iar femeile nu vor înceta să-și dorească pe lângă o piele sănătoasă și frumoasă, să rămână cât mai mult în trena tinereții. 








https://www.n-eos.ro/despre-neos.html

Comentarii

Postări populare