Vara asta ești strălucitoare cu Pandora!

În această vară, e timpul să îţi etalezi cele mai vibrante şi mai vesele culori din cutia de bijuterii. Bucură-te de noua Colecţie de Vară de la PANDORA şi alege accente de albastru răcoros şi verde proaspăt, sau distrează-te cu nuanţele strălucitoare de roz şi mov. Şi îndrăzneşte să le combini şi potriveşti după cum doreşti – aceste piese must-have din argint 925 arată perfect pe pielea bronzată.

Comorile verii. Brăţările Moments în şir dublu împletit au un aer îndrăzneţ şi relaxat deopotrivă. Realizate din piele veritabilă în tonuri de albastru şi roz, cu închizători din argint 925 masiv, acestea sunt perfecte pentru a fi purtate cu talismanele verii. Create din argint 925 şi pictate cu email lucios în combinaţii colorate de mov, galben, roz, verde, albastru sau portocaliu, talismanele de inspiraţie tropicală – „Distracţie de vară”, „Apus din Paradis” şi „Flamingo Tropical” – surprind amintirile de vacanţă şi te pregătesc pentru următoarea aventură.

Oaze de culoare. Perfecte pentru look-urile de vară luminoase şi pline de bună-dispoziţie, inelele şi brăţările bangle fixe din Seria Inimi Radiante ale PANDORA sunt realizate din argint 925, împodobit cu zirconiu cubic sclipitor şi email colorat.
http://www.pandora.net/ro-ro

Comentarii

Postări populare