THAÏS & STRÖE: " Diferența dintre ceea ce facem noi este echivalentă cu diferența dintre o mâncare fast food și o mâncare cu legume, preparată acasă

"Suntem născute una pe 22 iar cealaltă pe 11, deci una dintre noi este jumătatea celeilalte la propriu."







Trăim într-o lume plină de promisiuni, iar designerii talentați și ambițioși își iau angajamentul că pot da tot. Mai ales cei tineri, care se străduiesc să epateze, în sensul bun, și să nască proiecte savuroase, impresionante, avangardiste.

THAÏS & STRÖE, iată două fete stimulate de o idee- aceea de a aduce în peisajul vestimentar colecții ce făgăduiesc unicitate, calitate și mai ales frumusețe. Căci de frumusețe avem nevoie în urban, fetelor. De frumusețe, rafinament și un strop de eleganță. Astfel, vom demonstra tuturor că știm să împrăștiem pretutindeni din subtilitatea gustului, cu care ar trebui să fim toate înzestrate.















Despre stilul THAÏS & STRÖE


În peisajul urban, THAÏS & STRÖE vine ca o mănușă. Un brand 100% românesc creat din pasiune pentru arta vestimentară, sete de cunoaștere și un profund respect pentru trecut, T&S vine în întâmpinarea clientului cu soluții estetice și funcționale. Hainele sunt realizate din țesături personalizate, foarte atent selecționate și lucrate de mâini iscusite.

Cea mai recentă colecție se numește MiniMal. Piesele de rezistență sunt: fustă - pantalon (cullotes) din bumbac satinat negru, cu patrate albe, salopeta mătăsoasă, cu trei buzunare și rochia cămașă cu din două straturi.







De ce hainele THAÏS & STRÖE


"Hmm, în primul rând, ar trebui să îmbrăcăm hainele T&S pentru că ni se potrivesc (dacă ni se potrivesc). Estetica T&S este minimalistă și curată, cu accente futuriste, printuri abstracte, culori neutre și combinații paradoxale de transparent cu opac, fluid cu rigid, mat cu lucios.
Apoi pentru că sunt create cu drag, muncă, studiu, pasiune. Contează energia cu care sunt lucrate hainele noastre. Aceasta ne influențează. Diferența dintre ceea ce facem noi este echivalentă cu diferența dintre o mâncare  fast food, pre congelată și o mâncare preparată acasă cu legume proaspete."






Unde găsiți hainele THAÏS & STRÖE?


"În primul rând, produsele pot fi achiziționate de pe magazinul nostru online, www.thais-stroe.com
Suntem și în Cehia și Slovacia pe Zoot, iar în Madrid cu o parte din colecța CheckMate suntem prezente în magazinul Banana Street."







Cine s-ar imbraca cel mai bine de la THAÏS & STRÖE dintre vedetele de la noi?


"Ne-ar plăcea să îmbrăcăm artiști pe care îi apreciem și pentru care piesele noastre ar fi potrivite. Dintre doamne și domnișoare, considerăm că s-ar potrivi cu stilul nostru fetele de la Amadeus, Alexandrina, Lucia de ce nu Inna; iar dintre bărbații pisajului autohton: Marius Moga,  Andi Moisescu. "










Lucrul in echipa aduce rezultate optime?


"Clar: DA. Colaborarea noastră este ca o simbioză. Și ca o mică glumă: suntem născute una pe 22 iar cealaltă pe 11, deci una dintre noi este jumătatea celeilalte la propriu.
În general luăm deciziile administrative  împreună, iar în cele mai multe cazuri, când vine vorba de design avem aceeași idee în minte."








Femeia din urban. Se pare că stilul urban-relaxat  încă predomină...


"Femeia care trăiește în mediul urban ar trebui să se îmbrace comod. Nimic nu se compară cu o femeie care se simte bine, se simte comod - acest lucru îți dă siguranță, iar asta se vede. Femeia din mediul urban are nevoie de articole vestimentare versatile, care să se combine cu succes între ele și astfel să nu piardă mult timp să se gandească cu ce să se îmbrace înainte să plece de acasă."

















Combinația ideală pentru voi atunci când îmbrăcați o femeie?

"Un astfel de proiect începe în primul rând cu un interviu. Încercăm să o cunoaștem cât mai bine, să aflăm care sunt preferințele ei, în ce piese se simte frumoasă, în ce se simte bine, care consideră eacă sunt atuurile ei. Combinația ideală constă piese vestimentare care să pună în evidență calitățile și să fie în ton cu personalitatea."






Model- CARMEN SURUGIU

Comentarii

Postări populare