Colecție amazoniană semnată Denis Predescu








Inspirat de penajul papagalului ARA, un designer român a creat ”The Colours Statement”, un ”fashion capsule” cu accent pe culoare



ü  Denis Predescu a lansat joi seară colecția capsulă ”The Colours Statement”;
ü  Ținutele au tăieturi spectaculoase și accente cromatice tari, conturând un aspect exotic și amazonian al femeii;
ü  Brandul premium de vopsea auto refinish Glasurit, importat din 2017 exclusiv de Policolor S.A. în România deține cea mai mare bază de date la nivel mondial, respectiv 250.000 de nuanțe diferite de culori.


În cadrul evenimentului “Colors, the step forward”care a avut loc ieri în Bucureşti, Denis Predescu a lansat colecţia capsulă ”The Colours Statement Policolor-Glasurit”, ca un omagiu adus culorii. Colecția dedicată a marcat încheierea parteneriatului dintre Policolor Romania și BASF Coatings Europa, pentru reprezentarea brandului Glasurit al cărui simbol este coloratul papagal Ara.
Tânărul designer, absolvent al Universităţii de Arhitectură ”Ion Mincu” din Capitală, a pus amprenta arhitecturii şi a exactităţii pe creaţiile sale, prin tăieturi inovatoare, geometrie şi volumetrie bine studiate, efecte de umbră-lumină, cromatică specifică, accente şi iluzii vizuale identitare.
”Pornind de la penajul papagalului multicolor ARA – simbolul Glasurit, marca premium de vopsea auto a concernului BASF – am încercat să creez ţinute feminine, proporţionate, simetrice, care, alături de tăieturi spectaculoase şi accente cromatice tari conturează un aspect exotic şi amazonic al femeii”, spune designerul despre ce l-a inspirat atunci când a creat colecţia ce marchează semnarea parteneriatului Policolor – BASF Coatings. Pentru a-şi pune în valoare ideile a folosit ca materiale tul, voal şi tafta, iar rochia de mireasă în care au ”intrat” 80 de metri de ţesături, a fost vopsită live de către designer într-o explozie de culori tari.  Ţinutele au fost completate de pantofi Musette, brand recunoscut pentru calitatea şi design-ul de lux.


Denis Predescu este designer vestimentar şi architect, şi activează în domeniul modei de la vârsta  de  6 ani, când a început să creeze ţinute ce au fost comercializate timp de mai mulţi ani  într-un cunoscut magazin din Capitală. Cariera şi-a început-o prin premiile câştigate la numeroase competiţii de profil, urmând că mai târziu, talentul sau să-l propulseze la festivaluri de modă din Paris, Barcelona, Abu Dhabi sau Dubai.







Glasurit – un nume ce semnifică tradiție și calitate

Glasurit înseamnă 100 de ani de istorie a vopselei. Numele Glasurit reprezintă cele mai înalte standarde de calitate, produse de vopsea de primă clasă și soluții inovatoare. Ca expert mondial în domeniul refinish-ului auto, Glasurit oferă clienților săi soluțiile potrivite atunci când vine vorba de a face vopsirea mașinii mai ușoară, mai fiabilă și mai economică. Astăzi, Glasurit - un brand cunoscut pentru experiența sa în culoare - deține cea mai mare bază de date la nivel mondial, cu 250.000 de nuanțe diferite, pentru segmentul de refinish auto, incluzând culorile de mașini clasice, dar și peste 600.000 de formule de mixare. 



Comentarii

Postări populare