SCOALA GHEISELOR by ELENA CUCICOVSCHI

" Scoala gheiselor" este un proiect on line, format din 5 webinarii care are menire sa te transforme total. Este cel mai apreciat program dintre toate proiectele din cadrul programului " Arta de a fi femeie".  Metoda care te ajuta sa-ti innebunesti sotul, iubitul sau oricare barbat. Sa fim sincere acum, cat e de important sa stii ca esti cea mai distinsa femeie din viata lui...

Știați ca la o femeie,  intensitatea contracțiilor a musculaturii intime este egală cu 10 unități, dar la gheișa japoneza – 180 unități? 
Nu e de mirare de ce bărbații sunt înnebuniți după femeile care știu să se folosească de puterea mușchilor iubirii, pentru ca o astfel de femeie știe să ofere  plăcere  nemărginită. Mai multe detalii la subiect gasesti aici: http://elenacucicovschi.blogspot.be/#!/2016/07/muschii-iubirii-femeia-fatala.html
La "Scoala gheiselor",  invatam tot ce faceau femeile pe vremuri( in linkul de mai sus). Avem o alta realitate a puterii feminine decat femeia ordinara, invatam sa traim un stil de viata aparte, misterios si magic.
Aceasta metodologie iti amplifica foarte mult energia sexuala, in general energia si pofta de viata. Simti ca ai grija de tine si de sanatatea ta intr-un mod special, ceea ce-ti dezvolta stima de sine. Vrei sa fii frumoasa, vrei sa ai mai multa grija de tine, incepi sa te iubesti pentru ca te concentrezi asupra centrului tau energetic in fiecare zi. Esti constienta ca poate, din o mie de femeie, tu una singura folosesti metodele gheiselor. In orient se spunea ca muschii intimi sunt a doua inima a femeii.
Asa, sa va dau detalii, ajunge cu povestile)
"Scoala gheiselor" incepe cu un workshop introductiv unde aflam ce inseamna muschii iubirii, cum functioneaza, ce importanta au pentru sanatatea si frumusetea femeii, fiziologia femeii, fiziologia barbatului, cum oferim placere nemarginita partenerului, invatam gimnastica in sine, o practicam si la final insusim cateva tehnici si pozitii pentru a-l uimi din prima sedinta. Dupa ce am lamurit toate aceste lucruri impreuna, fiecare participanta ia o decizie: ii place- nu-i place, merita - nu merita, vrea sa fie cea mai deosebita femeie din viata lui - sau nu.
Apoi, urmeaza patru webinarii. De ce webinarii?
Pentru ca avem nevoie sa lucram cu anumite dispozitive pe care le comandam de la Moscova( Academia de Feminitate unde cu doctori in stiinta energiilor feminine am invatat sa fiu femeie) si anume oule de nefrit si simulatorul pentru muschii intimi in forma de para. Fiecare lucreaza acasa, in fata oglinzii pentru confortul personal. Eu va ghidez, raspund la intrebarile care au aparut pe moment in urma practicilor.
Oule de nefrit 




 De obicei pentru a stapani capacitatea de a lucra cu muschii intimi se folosesc trei oua, marimi diferite: mare, mediu,mic.
- oul mare se foloseste la antrenamente pentru a mentine oul cu muschii, a contracta, a ejecta.
- oul mediu este  foarte potrivit pentru a-l muta in interior si a sustine greutati cu ajutorul muschilor vaginali
- oul mic se foloseste pentru instruirea femeilor care au ajuns la performanta maxima. Astea deja sunt asa - numitele "trucuri intime".

Pentru inceputul antrenamentelor este recomandat oul mare. Mai tarziu, cand muschii devin mai elastci si ingusti, treptat trecem la marimea mai mica.
Se recomanda introducerea oului pe o perioada maxim de 40 de minute. Chiar este indicat sa incepeti doar  cu 10 minute zilnic. Antrenamentul de 40 de minute este suficient pentru a mentine muschii zonei intime tonifiati zi de zi. In timpul menstruatiei facem o  pauza.
De fiecare data, inainte de a introduce oul, spalati-l cu apa calda si sapun. Dupa antrenament se recomanda sa-l spalati imediat si sa-l tineti in apa cu sare pentru cateva ore. ( o lingura mare de sare la un pahar cu apa).
Inainte de a incepe antrenamentul, tineti oul in mana cateva minute,pentru a-l incalziti la temperatura corpului. Se introduce oul la fel ca un tampon, doar ca tineti corpul un pic aplecat in fata. ( ata ramane in exterior). Cel mai simpu exercitiu este de a introduce oul si a-l mentine cu muschii timp de 40 de minute. In timpul asta e bine sa va miscati. Recomand dimineata, cand va treziti, primul lucru sa introduceti oul. La webinare aflati o multime de tehnici,
exercitii, secrete de a lucra cu oule de nefrit, pentru dezvoltarea musculaturii intime. Cu ajutorul acestor tehnici, mentinem sanatatea noastra intima ca la 17 ani.
Pret: 290 lei setul din 3 buc.
Para vaginala 

Para vaginala se foloseste pentru a ridica sensibilitatea si orgasmicitatea si anume mareste sensibilitatea peretilor vaginali. Pentru asta introduceti o para in vagin cu partea alba in fata si a doua para ramane in exterior. Cu acest simulator se efectueaza diverse exercitii active pentru ca perele se "rasune" si sa vibreze ( prin atingere una de alta).
Regulile de igienizare sunt la fel de importante. Aici se mai recomanda folosirea lubrifiantului pe baza de apa.
Exercitiile cele mai simple  ar fi sa introduceti dispozitivul, lasand siretul in exterior. Urmariti ca muschii abdomenului, picioarelor si soldurilor sa-i tineti relaxati in timpul antrenamentului. Respiratia lenta si foarte imortant sa n-o tineti. Respiram pe gura(respiratia feminina). Timp de 10 minute contractam si relaxam muschii pelvieni. Apoi  faceti 10 contractii instantanee si relaxati(10 minute). Timpul antrenamentului-20 minute si eliminam bilele.
Nu se recomanda utilizarea acestora in timpul sarcinii si 8 saptamani dupa nastere. Bilele nu se folosesc in timpul menstruatiei si infectiilor vaginale.
Pret: 175 lei

Acum sa va povestesc ce facem la webinarii.

Webinar 1: Flexibilitatea si elasticitatea muschilor intimi

- cum lucram pentru flexibilitatea si elasticitatea muschilor
- cum  alegem oul si importanta lui
- exercitii si tehnici cu oul mare
- cum folosim exercitiile pentru flexibilitate, elasticitate in sex
- la desert, cateva practici energetice din viata gheiselor

Webinar 2: Intarirea muschilor si organelor pelvine

- cum si de ce sa lucram la intarirea muschilor
- exercitiul renumit " sarutul vaginului"
- exercitii prin care mentinem greutati cu muschii intimi
- analiza problemelor feminine legate de muschii slabi
- exercitii pentru consolidarea relatiei sexuale cu partenerul

webinar 3: Sensibilitatea si orgasmicitatea muschilor intimi

- cum si de ce sa lucram la sensibilitatea muschilor
- exercitii cu bilele vaginale in forma  de para
- analiza problemelor feminine legate de sensibilitate
- cum utilizam exercitiile in sex

webinar 4: Puterea muschilor intimi

- cum si de ce sa lucram la puterea musculara
- exercitii
- analiza problemelor feminine la capitolul " muschii slabi"
- cum utilizam aceste exercitii in relatia intima

La fiecare webinar va asteapta cate o surpriza!

Si acum va prezint marea surpriza!!!

Bonus!!!

Webinar 5: Pregatiri pentru nastere, restabilirea dupa nastere, zonele erogene, pozitii in sex.
- cum pregatim muschii pentru nastere
- cum ne restabilim dupa nastere
- pozitii si tehnici pentru sex
- secretele orgasmului al ambilor parteneri
- masajul vaginal
- punctul G
Pretul webinariilor: 490 lei

Draga mea, cand vei lua decizia sa-ti schimbi viata, sa fii indragostita de aceasta viata, sa stii sa primesti placere nemarginita si sa oferi placere nemarginita, sa savurezi fiecare clipa si sa apreciezi faptul ca ai venit femeie in aceasta lume, astept sa-mi scrii pentru detalii referitor la "Scoala gheiselor"  la: scoalagheiselor@gmail.com

P.S. Aceste cunostinte raman cu noi pe viata, ceea ce inseamna ca le vom transmite fiicelor noastre. Noi vom fi alea care  crestem o alta generatie de femei!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare