Winter Trends by Mihai Albu






Iubitoare de pantofi șic, de ghete cool și de cizme cu design original, noiembrie vine cu vești hot & trendy: designer-ul Mihai Albu ne dezvăluie cele mai noi și mai spectaculoase creații depuse la picioarele noastre, sezonul acesta. Descoperă și tu trendurile și noutățile sezonului pewww.mihaialbu.ro sau în showroom-ul din București, Bd. Mărășești nr. 125. Optează pentru calitatea impecabilă a unor pantofi de creator, pe care îi poţi avea la preţuri accesibile.

1. RED MARBLE SHOES
Noutatea absolută și vedeta incontestabilă a noii colecții de toamnă-iarnă 2016/2017 semnate Mihai Albu sunt tocurile sculpturale. 
Absolut spectaculoase, create sub forma unor blocuri de marmură roșie, cu aspect similar marmurei de Rușchița, aceste tocuri-bloc sunt cioplite sumar, asemenea sculpturilor nefinisate ale lui Michelangelo. 
Tocul domină întregul, fiind atracția vizuală și detaliul iconic al pantofilor, ghetelor și cizmelor Red Marble by Mihai Albu, ce vor fi adevarate opere de artă la purtător, întregul sezon.
“Surpriza originală pe care le-am pregătit-o clientelor mele în colecția de toamnă-iarnă 2016/2017 sunt Red Marble Shoes. Tocul, sub forma unui bloc cioplit... în marmură roșie, este inspirat de sculpturile neterminate ale lui Michelangelo și de marmura de Rușchița. Este un toc gros, stabil, confortabil, pe care îl veți regăsi atât la pantofi, cât și la ghete și cizme.”, spune Mihai Albu.





2. STRAP BOOTIES - GHETELE REINTERPRETATE 
Încă o noutate originală și surprinzătoare, așa cum Mihai Albu ne-a obișnuit deja, sunt ghetele acestui sezon. Noul model de ghete este unul reinterpretat, cu una sau trei barete pe gleznă, închise la spate cu fermoar și toc înalt, de 11 cm,  îmbrăcat în piele, prețuri pornind de la 849 lei. 

Materialul pentru care am optat în noua colecție, atât în cazul pantofilor stiletto, cât și al ghetelor și cizmelor, este pielea extrem de fină, texturată, cu aspect metalizat. Ca finisaje se evidențiază snakeskin - aspectul de piele de șarpe sau de reptilă, dar și blana de ponei cu imprimeu de leopard.”dezvăluie designer-ul.






3.  ANIMAL PRINTO alta piesa de rezistență - un accent statement pentru o tinuta excentrica - o reprezinta pantofii și poșetele din blană cu animal print. Fie că este vorba despre un clutch (999lei), de niște stiletto cu toc metalic Stealth (1149lei) ori ghete cu toc Red Marble, încălțămintea cu animal print reprezintă piesa de rezistență a garderobei tale, sezonul acesta,  asigurându-ți tușa de originalitate sau extravaganță, pentru o ținută care va fi cu siguranță memorabilă.  Ca o noutate absolută, Mihai Abupropune, pentru sezonul rece, tocul iconic, cu imprimeu de leopard, la un pantof negru uni, Sauvage Noir, 849 lei



4. STEALTH BOOTIESPrintre cele mai noi creații Mihai Albu din acest sezon se remarcă botinele cu superbe  tocuri structural, metalice, de 11 cmStealth Booties, prețuri începând de la 1.099 lei.  Botinele elegante din piele neagră, închise cu un fermoar metalic cu rol dublu, atât funcțional, cât și decorativ, sunt extrem de trendy prin detaliile unice: trăgătorul fermoarului, sub formă de ciucure, dar și tocurile metalice, adevărate bijuterii aurii sau argintii. Pasionatele se vor bucura de acest toc structural metalic și la cizmele din noua colecție. 





5. ICE QUEENTocul transparent, sculptat manual sub forma unui bloc de gheață, pe care în vară l-am găsit la sandale și pantofi, în colectia  de toamna-iarna Mihai Albu îl regăsim sub forma de bloc de gheață fumuriu. Înalt, gros și stabil, este un toc spectaculos și extrem de comod atât la botine și cizme, cât si la ghetele reinterpretate, cu barete pe gleznă.


6. HEART STEPPERPentru zilele în care ai multe întâlniri sau vrei să faci o plimbare pe jos, afișând o ținută trendy, poți alege pantofii de inspirație masculină. 
Cu toc comod  de 1 cm, strânși cu șiret, pantofii Heart Stepper by Mihai Albu, 549 lei, sunt realizați dintr-o combinație veselă de piele maro texturizată și piele neagră lăcuită la vârf și călcâi. Întreaga atenție pică asupra inserției din PVC, sub formă de inimioară transparentă din partea din față a pantofului. 





Produse de lux realizate manual sub semnătura designer-ului Mihai Albu, cu tălpi, finisaje şi materiale de cea mai bună calitate şi extrem de comode, sunt disponibile în magazinul online www.mihaialbu.ro şi în showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.  








Comentarii

Postări populare