Cearcanele dispar dupa un tratament de doar 20 de minute cu Redensity II. Afla si tu cum!





Dupa varsta de 30 de ani, o femeie din doua incepe sa fie preocupata din ce in ce mai mult de problema cearcanelor. Odata cu trecerea timpului, pielea isi pierde tonicitatea si devine mai subtire, muschii devin mai flexibili, iar fiecare compartiment de grasime din piele se dezvolta pe cont propriu, se separa si se disperseaza, formand riduri, pliuri si cearcane. Acestea, insa, nu apar numai din cauza imbatranirii pielii, ci si din cauza oboselii, stresului sau a alimentatiei necorespunzatoare.


Redensity II este un gel injectabil special pentru a trata cearcanele. Viscoelasticitatea sa este perfect proiectata pentru a acoperi regiunea de sub ochi in conditii de siguranta, asigura durabiltate si este usor de pozitionat si uniformizat sub piele, fiind o procedura simpla, care dureaza foarte putin”, afirma dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica la Clinica Zone Medical Estet.
Adio oboseala dupa doar 20 de minute!
Una din variantele cele mai moderne de tratament a cearcaneloer presupune utilizarea de Redensity II. Aceste santuri cunoscute sub numele de cearcane au atat o cauza genetica, cat si anatomica cauzata procesului de imbatranire la nivelul fetei, cat si oboselii care are ca efect iminent aceste cearcane.
Tratamentul cu Redensity II este o metoda simpla si rapida de eliminare a cearcanelor, apreciata pentru rezultatele imediate si de lunga durata. Procedura nu necesita internare, aceasta se realizeaza in aproximativ 20 de minute si necesita o recuperare de aproximativ 1-3 zile, timp in care rezultatele se definitiveaza”, explica dr. Eugen Turcu.


Formula inovatoare care reduce semnele oboselii 100%

Eficienta REDENSITY II, dovedita clinic si rezultatele vizibile imediat dupa procedura se datoreaza elementelor benefice din compozitia sa: acidul hialuronic de inalta puritate, numarul mare de aminoacizi, oxidanti, minerale si vitamine. Clorhidratul de lidocaina a fost adaugat pentru a oferi pacientului un confort maxim si o procedura fara durere.
Aminoacizii, vitaminele, mineralele sunt necesare pentru restructurarea si regenerarea celulelor si antioxidantii pentru protectia celulara, in timp ce acidul hialuronic inlocuieste volumele pierdute si imbunatateste hidratarea pielii, astfel cearcanele inestetice sunt eliminate foarte usor cu ajutorul acestui tratament nechirurgical”, afirma dr. Eugen Turcu.
Fara anestezie, fara durere
Injectarea cu Redensity II se face profund la nivel submuscular. Cu toate acestea, tratamentul se poate face fara anestezie deoarece contine lidocaina, un compus care relaxeaza tesuturile si blocheaza orice durere, de aceea in timpul procedurii si dupa aceasta, nu se simte nicio durere la nivelul zonelor injectate.
Tratamentul nechirurgical este o alternativa eficienta pentru eliminarea cearcanelor, avand o activitate higroscopica mica, astfel se reduce riscul de edem sau umflare, iar vascozitatea permite o difuzie perfecta in spatiul injectat. Indicatia de utilizare a Redensity II trebuie foarte bine apreciata de chirurgul plastician deoarece exista situatii in care numai blefaroplastia inferioara poate rezolva complet aspectul de cearcane.


Cantitatea de acid hialuronic este esentiala

Formula sinergica 3 in 1, reduce orice durere, elimina cearcanele si restructureaza pielea intr-un singur pas, prin injectarea acidului hialuronic semi-crosslinkat de 0,15 ml. Pentru rezultate perfecte, specialistul recomanda utilizarea a maximum 0,5 ml de acid hialuronic pentru corectarea unui singur sant, astfel pentru a elimina cearcanele inestetice este nevoie de 1 ml.
De asemenea, corectia nu trebuie facuta in exces, rezultatele fiind vizibile dupa prima procedura, dar se poate face inca o corectie dupa o luna, numai daca este necesar. Cantitatea de acid hialuronic este importanta pentru ca rezultatele sa fie remarcabile si de lunga durata.

Clinica Zone Medical Estet este un centru medical specializat in chirurgie plastica-estetica, medicina estetica si otorinolaringologie, situata intr-un cartier linistit din partea de sud a capitalei. Datorita personalul supracalificat si dotarii de exceptie, clinica abordeaza prin metode complexe chirurgia si medicina estetica a fetei si corpului uman, dar si consultatii si tratamente de specialitate in domeniul otorinolaringologiei. Prin aplicarea celor mai moderne metode de tratament chirurgical si nechirurgical in domeniul chirurgiei plastice si estetice, Clinica Zone Medical Estet este un centru de referinta si excelenta in acest domeniu. 


Mai multe detalii aflati pe www.chirurgie-estet.ro  si www.clinicaestet.ro  sau la telefon 0761.640.626.


Comentarii

Postări populare