POVEŞTI CELESTE & FARMEC COSMIC ÎN COLECŢIA DE IARNĂ 2016 DE LA PANDORA





Magia şi misterul cerului noaptea au fost inspiraţia pentru bijuteriile finisate manual din Colecţia de Iarnă 2016 de la PANDORA. Strălucind datorită pietrelor sclipitoare, metalelor luminoase şi florilor îngheţate, frumuseţea trecutului şi promisiunea viitorului sunt dezvăluite în noile creaţii.









Poveşti celeste. O serie înstelată de creaţii inspirate din galaxii îndepărtate scoate la iveală explozii de argint lucitor şi pietre care luminează sezonul de iarnă. Şiruri de stele fascinante sunt reinterpretate în formele ondulate ale pieselor-cheie din colecţie – setul de brăţară şi cercei împodobiţi cu pietre. Exemple perfecte ale tehnicilor deosebite de creare a bijuteriilor, care sunt impregnate în ADN-ul PANDORA, noile serii reprezintă frumuseţea cosmică. Pietre faţetate de culoare albastru nocturn alături de şiraguri de zirconiu cubic strălucitor pe argint 925 adaugă o notă de entuziasm noilor design-uri.













Eleganţă atemporală. Reimaginând comorile vintage din cutiile de bijuterii din era Edwardiană a anilor 1900 şi a epocii Victoriene târzii, PANDORA se inspiră din trecut pentru a crea o colecţie contemporană de piese impresionante. Folosind tehnici străvechi de meşteşug al bijuteriilor, precum adăugarea detaliilor, fixarea pietrelor şi granularea fină, combinate cu inovaţiile moderne, argintul 925 şi zirconiul cubic, PANDORA creează bijuteriile perfecte pentru femeia modernă. Modelele clasice spun poveşti unice, aducând fascinaţia trecutului în zilele noastre, prin bijuterii care îşi vor păstra pentru totdeauna importanţa şi farmecul.









Comentarii

Postări populare