Baby Boutique Dorobanti – Cand copiii fac moda - Luxul la pret de outlet !Marti, 8 noiembrie, a avut loc deschiderea oficiala a Baby Boutique Dorobanti, primul magazin cu haine pentru copii de la marci renumite la preturi de outlet din zona. Conceptul Baby Boutique a fost implementat prima oara acum 4 ani in Pitesti iar in aceasta vara a fost deschis si primul magazin in Bucuresti, in zona Dorobanti.

Magazinul ofera o gama larga de imbracaminte pentru copiii cu varsta de la 0 la 16 ani de la cele renumite marci, in magazine fiind disponibile haine de la branduri precum Armani, Moncler, Burberry, Dior, Simonetta, Pincopallino, Roberto Cavalli, Byblos, Hugo Boss, Moschino, Miss Grant etc.

Conceptul Baby Boutique a fost creat din dorinta de aaduce pe piata un business care sa le ofere partintilor posibilitatea de a cumpara pentru copii haine de calitate dar la preturi accesibile. Calitatea hainelor care se regasesc in magazin fac din achizitionarea lor o investitie pe termen lung, totodata, preturile accesibile ofera posibilitatea unei categorii mai variate de client sa si le poata permite.

Printre vedetele care au dat curs invitatiei s-au numarat: Giulia Anghelescu Huidu, Diana Munteanu, Bianca Ionita, Rita Muresan, Doru Todorut, Andrei Vulpescu.

Parteneri: Luxuri, socialagenda.ro, instilulmeu.ro, denisradu.ro, eye bar agency, morpho.

Comentarii