Medicina reinventată: Vindecarea este o opțiune








S-a lansat și în România, fundația YOUness, o instituție care sprijină multe persoane cu probleme medicale. Președinta și fondatoarea fundației este Dr. Vanessa Youness, medic specialist în chirurgie reconstructivă post-traumatică, cu o vastă experiență în Regatul Unit Al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Unul dintre lucrurile demne de remarcat în tăria sa este un diagnostic pe care l-a primit în timpul specializării, care pe mulți i-ar fi doborât, dar pe ea a întărit-o: scleroza în plăci. Un diagnostic cu un pronostic sumbru, la care medicina alopată nu are tratament de vindecare. Însă ea nu și-a acceptat diagnosticul, a luptat să înțeleagă ce semnal de alarmă reprezintă această boală și să o înfrângă.

Cu ajutorul domnului profesor Dr. Ștefan Stângaciu, președintele Asociației de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplina chirurgicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii, dar și să cristalizeze/vindece leziunile avute odinioară. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicina alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă asemenea cazuri dovedesc chiar contrariul.










În speranța aprofundării cercetărilor pe acest subiect care va putea ajuta o mulțime de oameni la nivel mondial, tot acest concept alternativ – holistic - de vindecare, va fi prezentat pe larg într-o carte focusată pe tratamentul naturist, apifitoterapeutic pe care Dr. Ștefan Stângaciu și Dr. Vanessa Youness o vor lansa prin intermediul fundației YOUness, în cel mai scurt timp, și o vor pune la dispoziţia pacienților cu același diagnostic, dar și cercetătorilor care doresc să studieze rezultatele de necontestat ale terapiilor alternative.



Comentarii

Postări populare