Her - the new fragrance for women by Burberry






Femei, s-a lansat un nou parfum Burberry! Este un miros care poartă semnătura Francis Kurkdjian, iar campania este aiuritor de faină, exact ca marele oraș cosmopolit Londra, care oferă acea senzație bizară de apartenență sau nonapartenență. Actrița britanică și faimosul model Cara Delevigne este fotografiată de Juergen Teller în Londra, pentru noua campanie Introducing Her Burberry. Parfumul acesta, atât de  special, va fi disponibil în parfumeriile selectate din România sau pe www.burberry.com

Campania uimește, așa cum, de altfel, o face și noul parfum. Introducing HER Burberry! Este vibrant, fructat și floral, creat de marele maestru parfumier Francis Kurkdjian. Se deschide cu o explozie de fructe de pădure roșii și negre, iar notele florale cele mai intense sunt cele de iasomie, violete, cu o bază de chihlimbar uscat și mosc.

Imaginile  candide ale campaniei acestui parfum se învârt în jurul orașului ei ei natal- Londra. Apare cu o sinceritate neinhibată, se bucură de aceste momente și se bucură cu nesaț până și de coloana sonoră , care îi amintește că este londoneză.

Așadar, un parfum născut din spirit britanic, cu o sticlă inspirată din design-ul de arhivă al primului parfum Burberry pentru bărbați, lansat în anul 1981.

Note de vârf: fructe de padure rosii si negre - coacăze negre, afine și zmeură

Notele de mijloc: iasomie si violet

Notele de bază: chihlimbarul uscat și mosc

„Eau ei de parfum Burberry este unic, deoarece este o semnătură de neuitat. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de un acord puternic asupra poveste olfactivă a făcut Lates trans viziunea ta. Combinația de boabe de sinteză Sunburst și spiritul britanic amestecat cu acordul moscat ambery aduce această semnătură foarte unică. Este un miros de semnătură. " Francis Kurkdjian


COLECȚIA

 Eau de Parfum 100ml, 50ml, 30ml și 7,5ml

Loțiune de corp 200ml

Gel de duș 200ml

Parfum deodorant 100ml








Comentarii

Postări populare