Descoperă elementele naturii Încearcă noua ediție limitată Davidoff Café dedicată apei








Rolul esențial al apei se reflectă și în designul exclusivist și elegant al ambalajului Davidoff Café Elements. Savoarea cafelei și originea boabelor din care a fost preparată sunt sugerate printr-o undă elegantă de albastru metalic și prin elemente care reflectă lumina. Acest mod de ambalare transformă Davidoff Café Elements într-un cadou perfect de sărbători pentru iubitorii brandului și pentru cei dragi.

Davidoff Café reprezintă un stil de viață cosmopolit, contemporan, care îți deschide calea către micile momente de delectare zilnică. Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.” 

Ediția limitată Davidoff Café Elements dedicată apei este disponibilă în comerțul modern și tradițional în două variante: cafea instant și cafea prăjită și măcinată, începând din octombrie 2018 până în ianuarie 2019. 

Mai multe informaţii despre Davidoff Café găsiţi la: http://www.zinodavidoff.com/coffee/ https://www.facebook.com/ZinoDavidoffCafe/


Comentarii

Postări populare