Invidia trebuie sa ia sfarsit! E momentul sa ai si tu un ten fara imperfectiuni.






Daca te-ai saturat pur si simplu sa iti auzi toate prietenele care folosesc o perie de curatare a tenului FOREO, sau ai vazut in social media ca toti influencerii le folosesc si nu ai avut curaj pana acum sa achizitionezi unul, ei bine a venit momentul cel mare! Descopera peria de curatare LUNA mini cu o reducere de 25% in magazinele dm drogerie markt.

Cu siguranta ai cercetat toate detaliile si ti-ai pus in wish-list o perie de curatare FOREO, pe care o doresti cu ardoare. Stii ce culoare vrei sa fie, care este potrivit pentru tenul tau si poate doar ai asteptat momentul perfect!

Include LUNA mini in rutina ta de curatare pentru a descoperi beneficii uimitoare pentru pielea ta. Aloca in fiecare dimineata 1 minut de masaj bland cu peria hipoalergenica si clenserul tau preferat; peria actioneaza rapid. Continua cu rutina ta obisnuita de ingrijire: aplica un tonic care sa restabileasca PH-ul tenului si apoi o crema de hidratare potrivita tipului tau de ten.

FOREO LUNA mini este o perie din silicon moale hipoalergenic, cu pana la 35 de ori mai igienic decat periile clasice din nylon. Suprafata moale este rezistenta la bacterii, rezistenta la apa si usor de curatat. LUNA mini combina tehnologia de curatare revolutionara T-Sonic™ cu un design optimizat pentru o curatare profunda si eficienta.

Dispozitivul elimina pana la 99,5% din impuritati si urme de machiaj. Simultan, elimina celulele moarte, reduce dimensiunea porilor si ajuta la absorbtia produselor de ingrijire. De asemeni, masajul cu pulsatii are un efect de lifting pentru conturul fetei. Dupa utilizare, pielea este stralucitoare si matasoasa.

Disponibil cu 25% discount in toate magazinele dm drogerie markt.







Comentarii

Postări populare