Elemis a lansat noile produse SUPERFOODS

















 În cadrul evenimentului de lansare a noii game de cosmetice Superfoods al celebrului brand ELEMIS, 20 de participante s-au bucurat de o dimineata de răsfăț total intr-un Beauty Retreat organizat impreuna cu Juiceit. În spațiul studioului Attitude Pilates, alături de îndrumarea reprezenanților ELEMIS, participantele au putut descoperi cât de mult contează hrănirea corectă, atat a organismului, cât și a pielii. #feedyourskin



Așa cum corpul nostru are nevoie de un nivel echilibrat de nutrienți pentru o sănătate optimă, la fel și pielea noastră necesită aceeași îngrijire. Cum poți să profiți de „hrănirea” pielii în același mod în care obții tot ce ai nevoie de la alimentele superfood? Cu ajutorul unei game create special pentru sănătatea pielii tale.









 Într-un cadru echilibrat și pozitiv, 20 de jurnaliști, bloggeri și invitați speciali au descoperit formulele inovatoare ELEMIS, unele cu Pre-Biotic derivat din zahăr natural, care echilibrează structura delicată a epidermei permițând dezvoltarea microflorei naturale a pielii.


ELEMIS a organizat un eveniment-concept, în spațiul fresh al studioului Attitude Pilates, unde participantele s-au bucurat de o zi de răsfăț și detox, atât mental cât și fizic.
Noua gamă Superfoods, care înmagazinează cea mai mare energie nutrițională dintre gamele cosmetice, a fost descoperită de către participantele la Beauty Retreat într-un program amplu care a conținut o sesiune de yoga, o invitație la un mic dejun din ingrediente naturale si proaspete pregatit special de JuiceIt pentru acest eveniment și o lecție despre Superfoods și beneficiile acestora asupra frumuseții.










Noile Produse ELEMIS


„Această gamă împletește armonios rezultatele dovedite științific și expertiza din spatele fiecărei formule ELEMIS. Rezultatul? O strălucire exterioară proaspătă a pielii, pe care pur și simplu nu o puteți simula. Esențiale pentru aceste formule pline de energie sunt Supergreen și Supergrain Complexes, bogate în antioxidanți, acizi grași bogați în omega, vitamine și minerale, care hrănesc intens pielea. Creată în mod special pentru bunăstarea și pentru satisfacerea preocupării de a fi sănătos, gama de îngrijire a pielii ELEMIS Superfood se potrivește perfect cu un stil de viață echilibrat.” A declarat Laura Petrean, Director Vanzari ELEMIS.


SUPERFOOD FACIAL OIL
Un amestec concentrate de supernutrienti activi hrănitori și hidratanți, pe bază de plante, care pătrund în profunzimea pielii hrănind-o cu antioxidanți și acizi grași esențiali, pentru o strălucire radiantă și sănătoasă.


SUPERFOOD FACIAL WASH
Acest gel demachiant revitalizează și reîmprospătează datorită amestecului bogat în nutrienți al Supergreens și Pre-Bioticului activ, care fac pielea radiantă, oferindu-i o strălucire plină de prospețime.


SUPERFOOD DAY CREAM
Această formulă inovatoare ajută la echilibrarea și hidratarea pielii, datorită uleiurilor bogate în antioxidanți și vitaminelor din Supergreens, cât și Pre-Bioticului activ, care lasă pielea mai fină, mai catifelată și cu un aspect revitalizat.


SUPERFOOD NIGHT CREAM
Formula hrănitoare, Supergrains,  conține  Omega și un Pre-Biotic activ, ajută pielea, oferindu-i hidratare intensă pe timpul nopții, pentru  un ten cu aspect tânăr, sănătos și plin de prospețime.

Detalii despre tratamentele și produsele ELEMIS găsiți pe www.adda-shop.ro și în magazinul ELEMIS din Calea 13 Septembrie 206D.










 Ce trebuie să știi despre ELEMIS


ELEMIS este brandul de lux numărul 1 din Marea Britanie în domeniul tratamentelor și produselor pentru față și corp. Fiecare formulă revoluționară ELEMIS este rezultatul inovativ al științei și al resurselor pe care ni le oferă natură, dezvoltate de o echipă pasionată de cercetători, oameni de știință și experți în cosmetică.

ELEMIS este prezent în România prin intermediul ADDA-SHOP, distribuitor exclusiv care garanteazâ autenticitatea ți calitatea produselor comercializate. ADDA SHOP pune la dispoziție o gamă largă de produse și servicii oferite, consultanță de specialitate, oferte personalizate, livrare rapidă, cu scopul de a câștiga și păstra încrederea și satisfacția clienților. Echipa ADDA-SHOP, formată din profesioniști cu experiență recunoscută î
n domeniu, este preocupată să vă acorde asistență și sfaturi competente, la nivelul brandurilor de lux reprezentate.














Comentarii

Postări populare