Bistro Cafe Zodiac are un meniu nou ! De vară!




Mi se întâmplă rar să îi aduc gazdei restaurantului sau bistroului în care am mâncat un omagiu pentru mâncarea pe care mi-a oferit-o. Iată că după o masă ce s-a asemănat cu un festin, Bistro Cafe Zodiac mă îndreptățește să fac acest lucru cu toată onestitatea. De fapt, nici nu credeam că voi savura bunătăți gătite cu atât de mult talent de către un bucătar ce aparține de un bistro de cartier. 

 Așadar, Bistroul Cafe Zodiac, aflat în incinta Auchan Drumul Taberei, a prezentat pe 19 aprilie meniul său de vară, bazat pe ingrediente proaspete, asociate inedit și savuros.

Nadia Oprița și Alin Săndulescu, cei doi parteneri ce dețin Cafe Zodiac, au expus audienței planurile lor îndrăznețe, de a face din bistroul situat pe Str. Brașov o destinație pentru amatorii de bucătărie citadinăMeniul cuprinde preparate proaspete, savuroase și accesibile ca preț, precum Tartarul de somon, Pastele cu creveți, Puiul gorgonzola, Burgerii Zodiac și o mare varietate de salate












Recomand și milkshake-urile lor în porții uriașe, la fel și Green Apple, pe care îl poți asezona, după chef, cu niște picături de Martini sau rom alb. Cel puțin așa recomandă barmanul, un tip foarte prietenos,  valoros în Cafe Zodiac, exact ca bucătarul...

Pentru că din peisajul primăvăratic al meniului nu puteau lipsi minunatele salate, Eisberg s-a gândit să ne fie alături în cadrul acestui eveniment. De asemenea, Eisberg a venit cu noutatea dedicată amestecurilor de smoothie, numită Green Drink.
Alături de Heinner Electrocasnice, care au pus la dispoziție blenderele pentru concurs, oferind unul drept premiu, organizatorii au provocat reprezentanții mass-media prezenți, să prepare o salată sau o băutură bazată pe amestecurile de la Eisberg. Au fost premiate originalitatea, îndrăzneala dar și gustul, iar premiile au fost câștigate de Adriana Popescu, Gabriela Dumba, Camelia Andrășescu și Laura Bogaciu.










https://www.facebook.com/CafeZodiac/

Comentarii

Postări populare