Grasă și frumoasă










Au forme și sunt seducătoare pentru mulți bărbați. Aceștia iubesc nespus "structurile" rubensiene și găsesc multă profunzime într-un corp cu greutate.

Grasă și frumosă, o vorbă din popor, sau o nevoie a omului de a satisface cumva și această categorie pe care eu o voi numi simplu și cu îngăduință XL. 

Sunt sigură că există femei grase și frumoase care s-ar contrazice îndeajuns de mult cu alura silfidică, astfel încât să nu își dorească absolut deloc să se apuce serios de slăbit. 

E drept că nu este ușor să te miști în voie atunci când kilogramele sunt mult peste normal, însă multe dintre femei reușesc acest lucru și dau dovadă de puteri nelimitate... Contururile corpului unei femei XL devin apetisante, tocmai pentru că ea știe să se miște. Învață asta cu tot ceea ce presupune mers fluid, chiar dacă uneori greoi, mers pe tocuri care nu pare doar o mascaradă iluzorie, rochii mulate și intenții bine formulate- acelea de a găsi ținutele perfecte ce îi vor pune în evidență exact ceea ce au ele mai frumos. De cele mai multe ori sânii lor sunt mari, exact așa cum și i-ar dori o silfidică care apelează la silicon. Sâni în stare naturală...

Au o lume construită după imaginea lor, iar multe dintre femeile acestea sunt mândre de bagajul pe care îl poartă.

Cineva spunea că sunt genul care se îndrăgostesc violent, sau, aș adăuga eu, cu rapiditate. Oferă momente reale de iubire, oferă întotdeauna atenția cuvenită iubitului lor fără prea multe comentarii inutile și se găsesc  într-o relație mutuală cu adevărul. Ele înșeală rar...

Ei bine, nu știu cât de corecte sunt toate aceste afirmații, însă adâncurile femeiești nu vor fi deslușite niciodată foarte ușor. Femeile XL au perfecțiunea lor, iar întregul ansamblu este o atracție pentru mulți dintre bărbații acestei planete.


























































Comentarii

Postări populare