Distracţie deplină cu ECCO TRUE INDIGO





Minivacanţa de 1 Mai înseamnă aventuri în natură, de la căţărat în copaci la mersul cu skateboardul, înseamnă cu adevărat bucuria pură şi libertatea copilăriei, când copiii pot explora lumea şi îşi pot face noi prieteni. Noua colecţie pentru copii realizată din pielea ECCO TRUE INDIGO este creată cu drag pentru a susţine picioarele copiilor în aventurile lor. 






De-a lungul multor secole, culoarea indigo a avut o istorie bogată, regăsindu-se în aproape toate civilizaţiile, din antichitate până în prezent. De la căutata vopsea albastră folosită ca monedă, la producerea de textile din mătase şi bumbac pentru aristocraţi, la utilizările actuale în blue jeans, culoarea indigo este definită de abilitatea de a fi folosită în modă de la accesorii, la îmbrăcăminte, la încălţăminte.

Combinând tehnologia confortabilă şi durabilă ECCO FLUIDFORM™ cu o gamă de caracteristici de design pentru susţinere şi potrivire uşoară, noii pantofi ECCO S7 Teen creaţi din pielea premium cu aspect de denim ECCO TRUE INDIGO sunt moderni şi confortabili.
ECCO FIRST reprezintă un start stilat pentru cei mici, fiind creaţi cu drag pentru a susţine picioruşele copiilor în primele lor aventuri de vară. Combinând tehnologia confortabilă şi durabilă ECCO FLUIDFORM™ cu o gamă de caracteristici de design modern, aceşti pantofi sunt perfecţi pentru a menţine sănătatea piciorului.
Astfel, fiecare piesă realizată din pielea ECCO TRUE INDIGO poate produce o serie de gradări ale culorii şi, în timp, vor continua să-şi dezvolte propriul „caracter” sau „personalitate”, la fel ca şi cei mici. La fel ca perechea preferată de blugi, aceşti pantofi inspiraţi de DENIM vor deveni preferaţii copiilor.
Noua colecţie pentru copii se găseşte deja în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.





Comentarii

Postări populare