Stil de vacanta cu ECCO BYFOLD LEATHER









Acum puteti calatori, fara a renunta la tinutele cu stil. Indiferent daca de minivacanta de 1 Mai mergeti la munte sau la mare, cu siguranta veti aprecia noul model de pantofi confectionati din pielea ECCO BYFOLD, care pot fi usor de impachetat si de transportat.

Eleganta in simplitatea sa, cu un stil care este atat de atemporal si contemporan, noua colectie pentru femei ECCO LEISURE emana o estetica rafinata. Folosind noi inovatii tehnologice pentru a crea un pantof pe care il poti purta oriunde si oricand, fiecare pereche este impachetata intr-un sac fabricat din aceeasi piele premium pentru a putea fi usor de transportat.





 

Noii pantofi pentru barbati ECCO KYLE va vor permite sa explorati, sa va plimbati sau sa va simtiti liberi fara a renunta la stil, chiar si atunci cand plecati in vacanta doar cu rucsacul.

Zilele libere de la inceputul lunii mai reprezinta un moment binemeritat pentru a va simti relaxati si revigorati, mai ales atunci cand alegeti pantofi moi si confortabili, realizati din piele neteda foarte placuta la atingere.

Chiar si in zilele calduroase, incaltamintea realizata din piele ECCO BYFOLD asigura un climat optim picioarelor. Culorile propuse pentru colectia ECCO LEISURE pentru femei, si colectia ECCO KYLE pentru barbati vor improspata orice garderoba si va vor face sa calatoriti intr-un stil minunat de confort si relaxare.

Noile colectii se gasesc in toate magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Sibiu si Galati, precum si in magazinul online www.ecco-shoes.ro





Comentarii

Postări populare