PRIMA EDIȚIE A COLECȚIEI CONCEPT RESERVED PENTRU COPII. TRENDURI MARI PENTRU CEI MICI, ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ.











Cu toții ne-am furișat, atunci când eram mici, în dressing-ul părinților, pentru a proba în fața oglinzii, cu fascinație și amuzament, hainele elegante ale acestora. Gândindu-se la micii entuziaști ai modei, RESERVED prezintă Colecția Concept RESERVED Re Kids, inspirată din cele mai recente tendințe direct de pe cele mai vestite podiumuri de modă. Totul se conturează, așadar, într-un mix al stilurilor sport și retro, plin de culori vibrante, modele fresh și imprimeuri vesele. Cel mai important aspect este, bineînțeles, reacția copiilor la noua linie de îmbrăcăminte RESERVED Re.Design – cea mai în vogă și mai îndrăzneață propunere a brand-ului. Colecția în ediție limitată, ce a fost lansată în toamna anului 2017, a câștigat admirația și inimile tuturor pasionatelor de modă, din Varșovia, până la Londra. A venit timpul ca și cei mici să o poarte!






















PENTRU FETE

Fata RESERVED, în versiunea ei nouă și puternică, la modă, demonstrează că este familiară cu cele mai noi trenduri din vestitele capitale ale modei. Forme inedite – un hanorac supersize, în nuanțe de roșu intens, perfect pentru zilele relaxate, cu sloganurile #AdoreYourself sau #WeAreTomorrowInTodaysWorld, în stilul Instagram, este doar începutul acestei colecții.
În continuare, ne jucăm cu imprimeuri florale, menite să iasă în evidență, și cu forme interesante, pentru a realiza costume. Mai mult, pentru a alunga plictiseala, adăugăm sloganuri reprezentative. Întreaga colecție este completată de accesorii statement, precum ochelarii „ochi de pisică”, inelele și bereta – piesa hit a ultimelor luni. Abordând aceste stiluri, mica pasionată de modă poate fi oricând remarcată de un fotograf dintr-una din marile capitale ale modei.














PENTRU BĂIEȚI

Stilul nonșalant al străzilor londoneze să se regăsească în garderoba unui băiețel? Cu RESEREVED este posibil! Jachete confortabile din denim, cu inscripții și multe buzunare, hanorace cu imprimeuri geometrice, pantaloni sport cu vipușcă sau tricouri largi, realizate din velur catifelat – setul de primăvară ce va fi folositor oricărui tânăr. Confortabile, perfecte pentru a fi purtate în straturi și pline de culori. Sunt prezente variate elemente gri și negre, întrepătrunse de detalii colorate, datorită cărora suntem convinși că această colecție este perfectă pentru cei mici. Pantofi sport cu platforme măslinii, o șapcă de basketball brodată și pantaloni lungi din denim marmorat – influențe ale trecutului își fac doar subtil simțită prezența, tocmai pentru a nu eclipsa cel mai important aspect al noii colecții: confortul. RESERVED oferă adulților colecțiile „gata de purtat”, iar copiilor cele „gata de joacă”, mereu cu stil!







Fotografii: Ala Wesołowska
Styling: Kamila Tassious
Video: Michał Alex Piotrowski
Concept: Reserved team
Producție: MASIK Production
Modele:
Sira Wei Coll Monfort | SUGAR KIDS
Iker Baston Telen | SUGAR KIDS












Comentarii

Postări populare