Premieră în România: plasturii organici cu nano colagen pentru rejuvenare facială instant!

Pierderea colagenului din țesuturi face ravagii pe măsură ce înaintăm în vârstă, micșorarea producției colagenului fiind remarcată de timpuriu, după vârsta de 25 de ani.

Pentru a menține sănătatea și frumusețea pielii, părului și unghiilor, suplimentăm deficitul de colagen cu suplimente, crème, măști și tratamente.

Din păcate, colagenul alocat astfel este resorbit în mică măsură în organism, iar rezultatele nu sunt întotdeauna cele dorite! Pentru combaterea problemelor cauzate de lipsa colagenului – pierderea elasticității și fermității pielii, formarea ridurilor, îmbătrânirea țesuturilor, Doctorem a creat la unul dintre cele mai prestigioase Institute Medicale din Coreea plasturii organici cu o formulă specială – 99% nano colagen și 1% acid hialuronic. Disponibili acum și în țara noastră, plasturii se aplică direct pe zonele afectate – frunte, pomeți, nas, bărbie, gât, rata de absorbție fiind de 99,99%. Cu efect instant și lipsit de riscuri, tratamentul revoluționar constituie o alternativă la orice substanțe injectabile - acid hialuronic și botox. Poate fi făcut în siguranță atât în clinici/saloanele, cât și în intimitatea casei tale, extrem de important fiind faptul că acest tip de volumizare este naturală, neimplicând schimbări/deformări ale trăsăturilor faciale.

De ce sunt considerați a fi o revoluție în medicină, ne explică Nicoleta Chertif, Ambasador Organic Beauty în România, cea care face posibilă distribuția celor mai cunoscute produse organice microcelulare pentru față și pentru corp la saloanele și clinicile de specialitate din țara noastră.

1. Descărcam transdermic substanțe folositoare sănătății și frumuseții noastre. De ce transdermic este mai eficient decât alte metode? Nicoleta Chertif: Tehnologia transdermică s-a dovedit a fi mult mai eficientă atât pe plan medical, cât și estetic. Ingredientele folosite în această tehnologie sunt Nano, au o structură moleculară mică, reușind astfel să pătrundă în stratul profund al pielii și de acolo în capilare, de unde sunt transportate în întregul circuit sanguin al organismului. Prin această tehnologie absorția ingredientelor în organism este de până la 99 la sută, cu o eliberare lentă, de până la 48 de ore.

Dacă facem o comparație între metode - cea injectabilă care are sută la sută grad de absorbție, administrarea orală cu o eficiență dovedită științific de numai 30 - 40%, vedem că prin metoda transdermică absorția și eficiența este similară metodei injectabile, deci aproape sută la sută, avantajele fiind lipsa durerii (tratament non-invaziv) și lipsa oricăror efecte secundare.

2. Ce conțin plasturii organici cu colagen Doctorem?

Nicoleta Chertif: Plasturii organici cu nano colagen au în compoziție 99% colagen solubil instant și 1% acid hialuronic, o formulă revoluționară care penetrează rapid în piele cu ajutorul unui vehiculant conținut în tonic.

3. Ce indicații au, practic ce afecțiuni putem trata cu succes cu acești noi plasturi?

Nicoleta Chertif: Plasturii cu colagen au un rol deosebit de important în îmbunătățirea calității pielii de la nivelul feței, gâtului și decolteului, însă avem posibilitatea să îi aplicăm și pe oricare altă zonă de pe corp, acolo unde considerăm că poate fi de ajutor. Aceștia practic aduc o hidratarea intensă și rapidă, fac ca ridurile să se estompeze vizibil, intensifică luminozitatea și catifelarea pielii.

4. Cum și de către cine pot fi utilizați?

Nicoleta Chertif: Poț fi utilizați începând cu 25 de ani, de către orice persoană, însă frecvența cu care trebuie utilizați depinde în cea mai mare măsură de starea pielii.

5. De ce să optăm pentru plasturii Doctorem, de ce oferă un tratament special comparativ cu celelalte tipuri de tratamente de rejuvenare din piață?

Nicoleta Chertif: În primul rând este o procedură non invazivă, 100% naturală, cu efect rapid și prelungit în timp. Este singurul produs de acest gen care utilizează nanotehnologia, ceea ce face ca ingredientele să pătrundă adânc în piele, fără durere și fără efecte adverse.

6. Cât de des trebuie să-i folosim pentru rezultate optime și cât timp se mențin rezultatele obținute?

Nicoleta Chertif: Frecvența de utilizare este dată de stadiul de la care pornim, vârsta și așteptările pe care le avem. Este indicat să prevenim și să întreținem starea pielii, este mai ușor decât să ajungem să facem intervenții pentru a corecta ulterior. Plasturii cu nano colagen se pot folosi o dată sau de 2 ori pe săptămâna timp de minimum o lună de zile și apoi întreținut o dată pe lună împreuna cu alte produse de hidratare. Rezultatele au o durabilitate variabilă, dată de modul de îngrijire ulterior, de stilul de viață al fiecăruia și de dieta și suplimentele pe care le aducem zi de zi organismului.

7. Alături de plasturii cu colagen, Doctorem a lansat o serie de plasturi care tratează cu efecte remarcabile o multitudine de afecțiuni. Ne puteți enumera cei mai populari plasturi?

Nicoleta Chertif: Adevărat, pe lângă plasturii cu colagen solubil, avem opt categorii de plasturi care acționează atât ca prevenție, cât și ca adjuvante pentru ameliorarea diferitelor afecțiuni. Aș aminti plasturii anti-durere, cei care induc somnul, relaxarea, cei antiinflamatori, cei pentru întărirea sistemului imunitar, cei pentru pierderea în greutate, plasturii bogați în omega și resveratrol, un detox-cocktail benefic pentru organism și alte două categorii, una specifică bărbaților și cealaltă care se adresează femeilor. Plasturii specifici pentru îmbunătățirea sistemului imunitar sunt recomandați și persoanelor care fac sport de performanță sau de plăcere. Rezultate remarcabile întâlnim pentru toți acești plasturi-minune, care se asimilează ușor în organism, fără a provoca probleme ale tractului digestiv, ale ficatului sau ale rinichilor, așa cum se întâmplă, din păcate, cu unele dintre suplimentele administrate pe cale orală.

8. Ce spun medicii despre plasturii Doctorem, în ce măsură îi recomandă?

Nicoleta Chertif: Având în vedere faptul că aceste produse conțin doar ingrediente pure, naturale, au fost îmbrățișați rapid de către medicii care au aplecare față de medicină alternativă. Aceștia recunosc în unanimitate calitatea primordială a acestor plasturi – aceea de a fi un înlocuitor extraordinar pentru suplimentele cu administrare orală. În general toată categoria de produse naturale este acceptată mult mai ușor de către persoanele care au un stil de viață sănătos, care refuză să folosească produse care conțin ingrediente chimice.

Comentarii

Postări populare