SPA Party la Shinzo Spa: Sărbătorește momente unice răsfățându-te alături de cei dragi

Ce poate fi mai relaxant cât și distractiv decât să petreci câteva ore cu prietenii sau cu familia la spa? Fie că vorbim de o zi de naștere sau onomastică, de petreceri de burlaci sau burlăcițe, de un babyshower sau pur și simplu de o ieșire fără cravată cu colegii de la birou, la Shinzo Spa te ajutăm să celebrezi evenimentul tău special într-un mod inedit.

De ce să alegi un Spa Party la Shinzo Spa?

O petrecere la spa este modalitatea perfectă prin care sărbătorile se transformă în momente de răsfăț și bucurie, creând o experiență de neuitat într-un ambient rafinat. Știm că există nenumărate ocazii care merită sărbătorite și ce modalitate mai bună de a face acest lucru decât prin a te răsfăța împreună cu cei dragi?

Pachetul nostru de închiriere privată vă oferă posibilitatea de a personaliza experiența petrecerii spa în funcție de preferințele dumneavoastră.

De la ritualuri complete de rejuvenare, atât pentru corp cât și pentru ten, ritualuri de exfoliere, masaj corporal, tratamente faciale, masaj cu ierburi și ceai verde, masaj cu pietre de jad, pana la sesiuni de saună uscată, Shinzo Spa devine sanctuarul tău privat de relaxare si bunăstare.

Veți găsi aici doar ingrediente premium de origine Asiatică precum: bețe de bambus, scruburi din orez negru și cocos, creme, loțiuni și serumuri îmbogățite cu un complex activ din patru tipuri de ceai, alături de o experiență bazată pe principiul japonez OMOTENASHI, ce reprezintă reputația ospitalității asiatice, în fuziune cu politețea și respectul față de oaspete.

În plus veți putea testa o gamă variată de facilități: o saună uscată, produse spa THÉMAÉ unice în România, spa boutique, scrub bar (fiecare oaspete își poate personaliza terapia prin alegerea ingredientelor) și tea bar.

Ce pachete îți poți alege pentru tine și grupul tău de prieteni?

Shinzo Spa vă oferă posibilitatea de a personaliza experiența petrecerii spa în funcție de preferințele dumneavoastră. Însă, dacă ne treceți pragul pentru prima oară și nu știți ce să alegeți, vă putem ajuta cu trei recomandări selectate dintre cele mai solicitate tipuri de terapii.

Shinzo Signature Ritual – ritual complet de îngrijire și rejuvenare din cap până în picioare, cuprinzând un scrub corporal îmbogățit cu un complex din patru tipuri de ceai și semințe de chia, urmat de masajul semnatură Shinzo și incheiat cu tratamentul facial de iluminare folosind produsele Themae, exclusive în România;

Nagashi Eastern Herball Balls – masaj inedit, care te învăluie într-o relaxare profundă atât prin masajul propriu zis cu săculeții cu numeroase tipuri de ierburi cât și prin aromele acestora;

Edo Jade Stones Massage – Un masaj unic în România, masajul cu pietre de jad. Pietrele de jad aduc o nouă dimensiune terapiei cu pietre calde. Cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru, a atrage iubire și abundență financiară, jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele și a elimina toxinele. Este un masaj aparte care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și îți echilibrează mintea;

Cum arată un party la Shinzo Spa?

Conceptul a fost testat de Izabela Francesca alături de prietenele ei în cadrul evenimentului Girls Spa Day. Evenimentul a fost susținut de Jurnalul de Estetică, Domeniile Panciu, Daskalides Chocolatier și Rilastil.

Cum ajungi la Shinzo Spa?

Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet nr. 44, la parter, iar lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată aici. Pentru rezervări și detalii despre organizarea unui SPA PARTY poți suna la numărul de telefon +4 0748 030 030 sau poți face o rezervare la adresa de -mail: office@shinzospa.ro. Ne găsești și pe Facebook și Instagram dacă vrei să vezi mai multe fotografii de la noi.

Comentarii