‘The esthetics of time’ fine art exhibition by Eglantina Von Becheru






Miercuri, 27 septembrie, arta si tehnologia si-au dat intalnire in cea mai recenta expozitie de pictura a artistei Eglantina von Becheru: The Esthetics of Time. Gazduita de Qreator by IQOS, noul spatiu destinat comunitatilor creative din Bucuresti, colectia de tablouri poate fi vizitata pana pe 14 octombrie.


Vernisajul a propus o incursiune in lumea simturilor prin mixul de pictura, mapping si o experienta muzicala deosebita sub semnatura SoNoRo. Pornind de la ideea ca ‘totul incepe cu ochii, dincolo de ochi’, The esthetics of time este reprezentarea plastica a celor trei planuri: un timp al prezentului, un timp interior si unul intangibil care apartine trecutului sau viitorului.








Cu un concept inedit, atmosfera dark luxury a fost completata perfect de partenerii evenimentului: blk. ce a pus la dispozitia invitatilor apa neagra pe parcursul serii, Campari prin cocktailurile speciale si K’Dor care a realizat o instalatie florala in acord cu tema propusa. Pentru a sublinia ideea de efemeritate si volatilitate a experientelor, invitatilor le-a fost pregatit in cadrul vernisajului un happening semnat Laura Hincu ce a folosit matasea si mappingul pe statui vivante.


Pentru ca timpul acordat nu exista, doar oameni care se acordeaza atunci cand se intalnesc, colectia cuprinde opt lucrari in ulei pe panza realizate in perioada martie-septembrie 2017 si a fost prezentata ca o colectie de intalniri marcante. 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare