Nou! Pensula retractabilă pentru Pudră și Fard de Obraz







Melkior a creat Pensula retractabilă pentru pudră și fard de obraz (ref.14136 https://goo.gl/PPF2EX ). 

Permite aplicarea cantității necesare de culoare pe pomeți și asigură distribuirea uniformă a fardului pe piele. Ideală pentru aplicarea pudrei și a fardului de obraz, pensula este rezistentă, ușor de utilizat și ușor de curățat.

Această pensulă nu trebuie să lipsească din kitul tău de make-up. Poate fi strecurată cu ușurință în poșetă datorită dimensiunilor reduse.

Cu ajutorul ei aplicați ușor fard de obraz pe vârful pomeților și estompați către tâmple sau urechi. De asemenea, pensula servețte la aplicarea, uniformizarea și îndepărtarea excesului de pudră (compactă sau pulbere) de pe față.

Cum se folosește? Cu ajutorul Pensulei retractabile pentru Pudră și Fard de Obraz aplicați ușor fardul de obraz pe vârful pomeților și estompați către tâmple și urechi.

Cum se curăță pensulele?

Este important să mențineți pensulele curate: fiind un adăpost confortabil pentru bacterii, este indicat să fie curățate o dată pe săptămână. Iată câteva sfaturi utile:
·        
Nu cufundați pensulele cosmetice în apă, deoarece se poate deteriora liantul care ține împreună perii pensulei.
·        
Țineti pensula cu perii în jos sub jet de apă, curățați-o ușor cu șampon delicat și apoi clătiți-o în același mod, sub jet de apă.
·        
Lăsați pensulele să se usuce în mod natural, așezându-le în poziție orizontală.





Comentarii

Postări populare