Lifting facial fără intervenție chirurgicală







După vârsta de 30 de ani, tenul își pierde din elasticitate și fermitate datorită scăderii nivelului de colagen. Ei bine,  sloganul “tinerețe fără bătrânețe” este susținut acum cu ajutorul liftingului facial cu fire de suspensie Aptos. 


Dr. Daniela Cățănaș, ne recomandă liftingul facial cu fire Apos, cu rezultate imediate. “În ultimii ani, preocuparea pentru tehnicile non-invazive sau mini-invazive din chirurgia estetică, a condus la descoperirea metodei de lifting facial fără operație, prin firele de suspensie Aptos.  Utilizarea metodei a permis obținerea de rezultate excelente de ridicare a țesuturilor feței, fără a fi necesare intervenții chirurgicale. Firele resorbabile Aptos sunt perfect compatibile cu organismul uman, fiind instrumente originale pentru procedurile de lifting. Terapia se realizează fără durere (se administreaza un anestezic local). Procedura facială complexă poate dura până la o oră, iar pentru o zonă specifică, durata poate fi de aproximativ 20 de minute ”, a declarat dr. Daniela Cățănaș.



Liftingul facial cu fire Aptos este recomandat atunci când:
·         Sprâncenele coboară într-un mod inestectic deasupra ochilor;
·         Când avem cearcăne proeminente;
·         Când apar pliuri la nivelul gâtului și zona maxilarului este îmbătrânită;
·         Când pomeții sunt lăsați și lipsiți de fermitate.

Liftingul facial cu fire de suspensie poate fi combiat cu succes cu proceduri de pelling, dermapen, injectare cu acid hialuronic sau toxină botulinică. Pentru mai multe detalii, dr. Daniela Cățănaș poate fi găsită la tel: 0729. 974.824 sau la cabinetul din București, str. Puțul lui Zamfir, nr. 37.






Comentarii

Postări populare