Îngrijire naturală pentru un bebe sănătos și fericit




Bebelușii reprezintă cea mai mare bucurie în viața părinților, iar când vine vorba de îngrijire, cei mici merită tot ce e mai bun. În acest sens, VIVANATURA vine în întâmpinarea mămicilor cu o nouă gamă de produse hipoalergenice, naturale și procesate la rece: Bebe Drag.
Cu ingrediente între 99% și 100% naturale, produsele din noua gamă sunt sigure pentru pielea delicată a bebelușilor, fiind testate dermatologic și oftalmologic. În plus, VIVANATURA a eliminat din formulele sale ingrediente ca parabeni, SLS, fenoxietanol, coloranți, petrolatum sau derivați petrochimici.


Gama conține:






Balsam de funduleț cu ulei de cocos și bisabolol – Utilizare de la 0 ani
100% natural, procesat la rece, fără parabeni
Formulă bogată în agenți emolienți și acizi grași, asigură emoliere și senzație de hidratare pe o perioadă lungă de timp, formând un strat protector la nivelul iritațiilor pielii. Protejează fundulețul și pliurile pielii de pe tot corpul de iritații,  formând o peliculă protectoare.






Cremă de funduleț cu unt de shea și extract de ovăz - Utilizare de la 0 ani
100% natural, procesat la rece, fără parabeni
Conține zinc, unt de shea și extract de ovăz – oferă o protecție puternică împotriva iritațiilor ce pot sa apară de la frecarea cu scutecul sau de la umezeală și ajută în cazul pielii înroșite, accelerează refacerea barierei cutanate.






Gel de duș cu aloe și unt de shea - Utilizare de la 1 ani
99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS
Special creat pentru a proteja pielea bebelușului, produsul susține stratul protector natural al pielii, iar textura sa ușoară curăță delicat, iar ingredientele active asigură la nivelul pielii o senzație de emoliere și hidratare. Toleranță cutanată și oculară excelentă.







Șampon și gel de duș cu aloe și bisabolol - Utilizare de la 0 ani
99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS
Textura ușoară a produsului curăță delicat pielea sensibilă, lăsând părul moale și mătăsos.  Toleranță cutanată și oculară excelentă.

Șampon cu aloe și salvie - Utilizare de la 0 ani
99% natural, formulă biodegradabilă, fără parabeni, fenoxietanol, SLS
Special creat pentru a proteja bariera cutanată, șamponul intensifică stratul protector natural al pielii de la nivelul capului. Toleranță cutanată și oculară excelentă.






Loțiune de corp cu ulei de migdale și extract de ovăz
100% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală
Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și oferă o senzație de hidratare, lăsând un film protector. Pentru toate tipurile de piele sensibilă, iritată, roșeață a pielii, prurit, arsuri. Ideală a se aplica imediat după baie. Indicată pentru față și corp. Nu pătează.






Ulei pentru pielea capului și masaj cu tei și extract de ovăz 
99,8% natural, fără parabeni, coloranți, petrolatum, PEG, ingrediente de origine animală
Recomandat pentru crustele de pe cap, dar poate fi folosit cu succes pentru îngrijirea și emolierea pielii de pe tot corpul. Textura sa ușoară și plăcută se absoarbe repede în piele și asigură o senzație imediată de emoliere, lăsând un film protector pe zona folosită.






Șervețele delicate de curățare aloe și bisabolol
99% natural, fără parabeni, fenoxietanol, SLS și derivați petrochimici
Special concepute pentru schimbul scutecului, acestea curăță delicat, lăsând pielii o senzație de catifelare și prospețime, fără a lăsa un strat lipicios. Toleranta cutanata si oculara este excelenta in cazul folosirii acestor servetele.






Pastă de dinți cu argilă și căpșuni
99,5% natural, fără parabeni, SLS, fluor
FĂRĂ FLUOR! Formulă special concepută pentru copii de cele mai fragede vârste (1 an), având ca și componente de bază argilă, aloe vera și extracte naturale din plante. Nu formează spumă. Nu prezintă riscuri în cazul ingerarii accidentale.
Produsele VIVANATURA pot fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua DM, precum și pe www.vivanatura.ro


Comentarii

Postări populare