Jane Birkin








Sunt insațiabilă atunci când vreau să arăt lumii femeile care au fermecat bărbații odinioară...  E ca un experiment, încerc să înțeleg tiparele de frumusețe  de atunci și să le compar cu cele de acum. Suntem dibace noi, femeile, în a păstra din teoria frumuseții din alte vremuri și ne place să urmărim raționamentul sau poate talentul înnăscut de a adopta o atitudine grațioasă dar și naturală în aceeași măsură.

Jane Birkin avea un fel de a dizolva tot ceea ce era urât în preajma ei... Apariția englezoaicei era uimitoare. Reușea să transmită naturalețe prin toți porii, dar și ceva tăinuit, numai de ea știut. Mister care nu se volatilizează ușor. O momeală pentru bărbații care știu să aprecieze o femeie frumoasă, cu înfățișare luminoasă și o privire uneori ușor sălbatică, ca a unui copil abia ieșit în lume.

Jane Birkin transmitea  exuberanță, lucru care nu i-a ieșit nici acum din mână la cei aproape 70 de ani ai săi. Eu, despre astfel de femei spun că au în mintea lor o zonă erogenă, tocmai pentru că reușesc să rămână sex-simbol peste ani. Reușesc să poarte cu ele, prin puterea minții și a atitudinii lor, acel ceva enigmatic care le vor pune eticheta de sex simbol până la moarte.



























Jane Birkin, incontestabil frumoasă. Oferă o lecție de simplitate, firesc, dezinvoltură. Așa cum rar sunt femeile în ziua de azi... O văd pătimașă în atitudinea ei și prețioasă în apariție... Damnată pentru veșnicie să fie aparte într-o lume atât de banală. și plată.



























































Comentarii

Postări populare