Povești de hidratare în cremele de corp Tesori d’Oriente







Texturi bogate, ingrediente exotice și o stare de bine prelungită – cremele de corp Tesori d’Oriente integrează toate aceste atribute și învăluie pielea în texturi fine, dar puternic hidratante și ușor condimentate, cu parfumuri ce persistă timp ȋndelungat pe pielea răsfăţată. Presărate cu ingrediente rare, integrate în formule cremoase bazate pe extracte hrănitoare care îngrijesc delicat pielea, cremele de corp Tesori d’Oriente din cele 4 game sunt perfecte pentru perioada de tranziție către sezonul rece, în care epiderma necesită hidratare suplimentară.






Crema de corp Tesori d’Oriente Aegyptus imprimă pe piele arome delicate, florale și intrigante, cu accente condimentate. Egiptenii, maeștrii parfumeriei și ai ritualurilor de îngrijire, foloseau cele mai prețioase extracte pentru a-și răsfăța trupurile și simțurile.
Laptele de papirus era un ingredient venerat urmașii Cleopatrei, fiind prezent în majoritatea etapelor de îngrijire. Datorită abundenței de fosfolipide și acizi grași, extractul hidratant de papirus din crema Aegyptus netezește pielea și îi conferă un aspect mătăsos. Toată această infuzie catifelată este completată de esențele prețioase și condimente orientale, extract de crin albastru de Nil și ulei de migdale.

Crema de corp Tesori d’Oriente Hammam infuzează pielea cu o selecție de esențe florale ce continuă cu note exuberante de citrice, combinate cu mirodenii amărui, având la bază un ingredient hidratant din sudul teritoriului arab.
Cultura marocană se leagă inevitabil de uleiul de argan (vitamina E, acizi grași esențiali) provenit din zona eponimă, Arganeria, situată pe coasta atlantică. Obținerea acestui elixir este cu atât mai fascinantă cu cât cantitatea de nuci de argan necesară obținerii unui litru din acest ulei este de 40 de ori mai mare decât a produsului final. Aroma irezistibilă a cremei de corp este obținută dintr-un mix de flori de iasomie de Sambac, portocal și clementine, împletit cu adieri calde de vanilie și ambră, totul pentru o piele catifelată și parfumată timp ȋndelungat.









Crema de corp Tesori d’Oriente Fior di Loto concentrează ȋn formula sa aroma intensă a florii de lotus ce abundă în flavonoide, substanțe cu puternic rol antioxidant, care îngrijesc blând pielea corpului cu rol în fermitate și elasticitate.
Amestecul cu textură onctuoasă conține unt de karite, provenit din Africa Occidentală, din fructele unor arbori de înălțimi amețitoare, ale căror fructe ating maturitatea în aproximativ 40-50 de ani. Abundent în vitamina A, vitamina E și acizi grași cu acțiune regenerantă, extractul din nucile de karite constituie baza perfectă pentru un produs hidratant și emolient de ȋnaltă calitate, ce acţionează imediat asupra epidermei ȋnsetate de hidratare.











Crema de corp Tesori d’Oriente Mosc Alb constituie o combinație revigorantă de ingrediente rare care învăluie suav trupul.
Parfumul proaspăt moscat, cu inserții prețioase de ambră, se combină armonios cu textura plină, puternic hidratantă a cremei de corp și îmbracă pielea într-o aromă de neuitat. Crema se absoarbe ușor fără a lăsa o peliculă la suprafaţă, iar parfumul puternic, dar echilibrat, se întipărește pe piele și persistă timp îndelungat.

Fiecare crema este disponibilă într-un ambalaj metalic elegant, care conține 300 ml de produs.

Preţ: 24,8 lei.




Comentarii

Postări populare