Pandora, așa cum mi-o doresc în toamna asta... Minimalism si glam






Colecţia de Toamnă de la PANDORA este creată printr-o contopire unică de nuanţe metalice – de la galbenul cald al aurului de 14k şi strălucirea rece a argintului 925 la aspectul vintage feminin al PANDORA Rose. Aceste bijuteriile sunt realizate din metale deosebite, perfecte pentru a crea combinaţii la modă, pentru ocazii diferite. PANDORA îţi oferă baza pe care tu poţi apoi construi exact look-ul dorit, care te reprezintă. Noile serii de brăţări, talismane, inele, cercei, coliere şi pandantive sunt combinaţia perfectă între minimalism şi glam, între sofisticare şi un aer romantic, transpuse în bijuterii finisate manual, realizate din metale veritabile şi create cu grijă, atenţie şi drag de către cei mai iscusiţi maeştri bijutieri.

Pentru Toamna 2017, PANDORA lansează şi Brăţara Bangle Deschisă – o nouă bijuterie Moments care e deopotrivă contemporană şi cool. Această brăţară fixă este versatilă, având capete detaşabile, pentru care tu să poţi adăuga talismanele preferate acolo unde doreşti. De asemenea, îţi poţi personaliza brăţara şi schimbându-i capetele – alege unele minimaliste, lucioase, sau unele cu un efect pavé strălucitor.












O altă noutate a colecţiei sunt minunaţii Cercei Candelabru, creaţi prin îmbinarea unor tehnici sofisticate de prelucrare a metalului şi ornamentări bogate, detaliate. Realizaţi din argint 925, cerceii din noua serie au segmente împodobite cu nenumărate pietre sclipitoare, care strălucesc în lumină cu fiecare mişcare a ta.

#DOSEETHEWONDERFUL #DOPANDORA


Descoperă întreaga colecţie în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net, începând cu 31 august.










Comentarii

Postări populare