Umeri decupați în noua colecție ETIC





















Unul din trendurile din sezonul de primăvară-vară pune accent pe umeri. Bluzele, cămășile, topurile și rochiile au umeri decupați – un detaliu chic, dar și foarte sexy. 
Piesele din colecția de primăvară-vară ETIC respectă această tendință, iar umerii sunt puși în evidență în diverse feluri. De exemplu, pentru o ținută ce poate fi purtată chiar și la birou, ETIC propune bluze elegante, care au pe umeri decupaje discrete. Pentru zilele toride, există o mulțime de variante de bluze fără umeri: unele sunt romantice, cu volane, altele au elastic în partea de sus și pot fi purtate în două feluri – pe un umăr sau cu ambii umeri dezgoliți. Unele au detalii din dantelă, un material în tendințe. Printre preferate sunt cămășile fără umeri – albe, cu dungi roz sau cu dungi albastre.




Rochiile fără umeri au fost și ele create pentru diverse momente: pot fi purtate în oraș, la petreceri, în club, iar modelele vaporoase, din materiale ușoare, sunt ideale pentru plajă. Pentru ținutele office, ETIC a creat rochii elegante, cu mici decupaje în dreptul umerilor.  

Pe lângă piesele care pun accent pe umeri, în colecția de primăvară-vară ETIC vei descoperi o multitudine de rochii, topuri, bluze, tricouri sau pulovere lejere – cu inserții metalice, dantelă, paiete sau chiar tricouri cu mesaje haioase. Nu în ultimul rând, ținutele office – sacouri, pantaloni, fuste sau rochii – sunt elegante și cu un twist, care le scoate din anonimat.

Colecția The Colors of the Sun de la ETIC este deja disponibilă în toate magazinele brandului și online, pe etic.ro



Comentarii

Postări populare