Top 6 tendințe pentru machiajul de vară 2017






Odată cu sosirea sezonului cald se schimbă și tendințele în materie de make-up, nu doar cele vestimentare. Anul acesta s-a pus accent atât pe frumusețea naturală, cât și pe nuanțele provocatoare de ruj, care s-au regăsit pe buzele modelelor aflate în prezentările marilor case de moda. Make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has, a fost cu ochii pe podiumurile marilor designeri și ne face o scurtă relatare a ultimelor tendințe din sezonul care va urma.
„Pentru primăvar-vara acestui an se pune foarte mult accentul pe look-ul de plajă. Este la moda pielea ușor atinsă de razele soarelui și părul coafat neglijent, dar cu mare atenție. Este un look curajos și îndrăzneț, sexy și dezinvolt, definiția termenului hot în materie de make-up pentru acest sezon”, precizează Andreea.



Sprâncene nepensate
Spre fericirea noastră,  în acest sezon nu mai avem nevoie de creion și de pensetă pentru stilizarea sprâncenelor. Este ândeajuns doar o perie specială pentru a ajuta la aranjarea firelor, iar rezultatul poate fi fixat cu ajutorul unui gel incolor. „Motivul principal este naturalețea. Păstrați forma naturală a sprâncenelor, în special dacă le avetț groase și dese. Vă puteți juca cu direcția de creștere a firelor de păr, pieptănându-le în sus”, declară Andreea.
Puteți încerca creionul de sprâncene cu vitamina E. Este ușor de folosit și are o textură foarte rezisentă. Acest produs ajută la o definire frumoasă a sprâncenelor și conferă profunzime privirii. Peria specială prevazută faciliteaza aranjarea firelor rebele, iar creionul umple golurile rămase în urma sesiunilor de pensat îndelungate.




Unghii de cristal
Se poartă unghiile foarte delicate și feminine, care să adauge un strop de eleganță ținutelor și machiajului. Culorile predominante sunt cele naturale. Se pune accentul pe manichiura french, roz pal și latte. Toate sunt la mare căutare, ca de altfel și culorile sidefate.
Nuanțele de lac de unghii - roz deschis și lac de unghii - french latte se adaptează perfect cerințelor din acest sezon. Într-o culoare pură și o acoperire în totalitate încă de la prima aplicare, se usucă rapid și rezistă timp îndelungat.




Ochi de felină
Liniile de tuș nu se demodează, însă se schimbă de nerecunoscut. Liniile de tuș extravagante din ultimele prezentări sunt adevărate opere de artă, iar machiajul ochilor este realizat doar cu ajutorul unui eyeliner negru.
Graphic pen eyeliner - tuș de ochi pentru aplicare profesională este ideal atât pentru a fi utilizat la nivelul pleoapei superioare, cât și în interiorul celei inferioare, promițând precizie în conturare și rezistență.





Buze în culori tari și strălucitoare
De partea cealaltă a machiajului nude sunt promovate rujuri în nuanțe închise și intense: de la ciocolata neagră până la culoarea marsala, foarte populară și în acest sezon.
„Nu încărcați fața cu un machiaj intens al ochilor. Dacă totuși ați decis să experimentați și să aplicați pe buze un ruj închis la culoare, atunci va trebui să luați în considerare câteva aspecte. Culorile închise sunt foarte sensibile la defecte, de aceea, optați pentru rujuri de calitate. Nu uitați să hidratați buzele înainte de aplicarea oricărei culori. Ajută la o rezistență îndelungată a culorii”, precizează Andreea Has.
Îndrăzniți să folosiți struguri roșii - ruj intens hidratant cu extract de struguri roșii și acid hialuronic - mov pruna. Acest produs este mai mult decât un ruj, având un intens tratament de hidratare încă de la prima aplicare.



Ten radiant
Dacă la buze și ochi se poartă sclipici și nuanțe tari, când vine vorba de ten este cu totul o altă poveste. Acesta va fi obligatoriu proaspăt, natural și luminos. Se pune accent și pe tenul strălucitor obținut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor, cremelor cu particule sclipitoare și nuanțelor metalice, însă mare atenție să nu îl încărcați cu prea multe produse.
Fondul de ten Skin Voile hidratant cu "efect de piele perfectă" cu acid hialuronic și aquaphyline®, SPF15 este tot ceea ce aveți nevoie pentru acest sezon. Confortabil și atât de ușor și neted, prin câteva picături dezvaluie frumusețea tenului, corectând umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafață, roșeața și tenul gras, protejând în același timp tenul de radiațiile ultraviolete specifice anotimpului.




Farduri strălucitoare
Culorile strălucitoare, radiante nu se mai folosesc doar la ținutele de seară, ci pot fi decorații și pentru pleoape. În plus, luciul iese și în afara pleoapei. Acum acesta completează colțurile ochiului, ajungând până la pomeți. Acest machiaj este foarte ușor de realizat și este ideal pentru o ieșire de seară, fie pentru a merge la o petrecere.
My Color - fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - gri si My Color - fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - verde sunt recomandarea ideală pentru nopțile fierbinți care va asteaptă. Un tutorial cu make-up in culori de vară puteți vedea pe contul de Youtube BottegaVerde.ro.
Concordanța între make-up și păr. „O altă propunere a stiliștilor de care trebuie să ținem cont în această perioadă este aranjarea părului în concordanță cu make-up-ul“, precizează Andreea Has.
Pentru un make-up în tendințe alegeți cu atenție cosmeticele pe care le folosiți. Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru îngrijirea tenului, care ajută la refacerea pielii expusă factorilor nocivi de mediu! Profitați de ingredientele naturale pentru a vă proteja pielea, a o face mai puțin susceptibilă la agresiunile externe și pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus în fiecare zi.

Comentarii

Postări populare