Câștigă premii de 26.000 lei la singurul târg de nunți al verii!






În perioada 26-28 mai va avea loc la Romexpo singurul târg de nunți al verii 2017, eveniment ce adună sute de expozanți cu mii de rochii de mireasă, gama completă de costume de ceremonie, de la clasic până la modern sau ‘made to measure’, inele și verighete cu diamante și pietre prețioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe. 

Viitorii miri au parte de reduceri și oferte speciale pe toată perioada târgului și pot beneficia de consultanță gratuită de la specialiști din toate colțurile țării. În plus, va fi organizată și o tombolă cu premii în valoare de 26.000 lei pentru vizitatorii ce pot câștiga printre altele: rochie de mireasă de la A Style, costum mire de la Christian Tailoring, inel de logodnă 3 D din aur si diamante de la Valmand, program complet muzică populară și de petrecere oferit de Taraful Vrânceni, dar și alte premii necesare unei nunți. 

În deschiderea târgului, vineri începând cu ora 12, stilista Adina Buzatu prezintă cele mai noi tendințe în materie de costume de ceremonie. Locul modelelor va fi luat de vedete masculine din showbiz. 

Comentarii

Postări populare