Energia culorilor vibrante din gamele C-THRU




C-THRU vorbește cu toate femeile din noi, femeile puternice, romantice, misterioase, senzuale și elegante, care își iau energia din lucrurile frumoase cu care se înconjoară. Culorile ambalajelor din cele cinci game C-THRU transmit vibrații pozitive și ȋncapsulează arome sofisticate, romantice, fresh, inspirate din frumusețea naturii, potrivite fiecărei stări de spirit. Pentru şi mai multă energie, sticla fiecărui parfum       C-THRU conţine mici sfere de cristal care urmează drumul parfumului fără a părăsi, ȋnsă, recipientul.

Nuanțele strălucitoare de lila ale celei mai recente lansări, C-THRU Glamorous, sunt, asemenea parfumului, îndrăznețe și puternice, inspirând creativitate și spiritualitate. Culoarea lila este strâns legată de introspecție și țeluri înalte, de ideea de a te conecta la ceea ce vrei cu adevărat de la viață.





Declarația de stil #cthrumakeastatement a parfumului Glamorous lasă o impresie puternică celor din jur prin notele de lămâie, mere, iederă, liliac, iasomie, lăcrămioare şi, la final, chihlimbar şi cedru.
Rozul romantic al gamei C-THRU Tender Love este nuanța iubirii necondiționate, a blândeții și a compasiunii. Această culoare predominantă se îmbină cu celelalte pasteluri ale ambalajului, culori care vorbesc despre puritate, delicatețe și pasiune.
Gama C-THRU Tender Love aparţine firilor romantice, feminine, care nu se sfiesc să își îmbrățișeze vulnerabilitatea şi ȋşi dezvăluie de la prima aplicare personalitatea formată din aromele de pară, mandarină, bergamotă, iasomie, floare de lotus, violete şi notele finale mosc, chihlimbar şi vanilie.





Culoarea lime care dă și numele gamei C-THRU Lime Magic poate defini ȋntocmai energia pură, renașterea, reînnoirea și forța de a duce până la capăt tot ceea ce îți propui. Spiritul puternic și ludic care este asociat cu acest parfum este acela care se bucură de viață și merge în pași de dans, cu încântare și curiozitate de copil.
C-THRU Lime Magic propune magia escapismului din monotonia vieții cotidiene prin notele florale contopite cu cele proaspete ale lămâii şi ceaiului verde, ȋmbinate la final cu adierea moscului.



Verdele crud al gamei C-THRU Emerald Shine este culoarea echilibrului și al optimismului nativ. Nuanța de verde puternic obținută din combinația de albastru – calm, plin de speranță și generozitate – cu galbenul optimist, culoarea intelectului și a minții, reprezintă o balanță de forțe care pune corect în perspectivă lucrurile.

C-THRU Emerald Shine este gama celor care știu să judece corect și să aprecieze lucrurile simple din viață. Energia şi dinamismul culorii recipientelor păstrează intacte aromele ce compun acest parfum plin de viaţă: mure, coacăze, lotus și citrice combinate cu violete, crin, cedru, mosc şi lemn de santal.


Movul închis și regal al gamei C-THRU Black Beauty reprezintă, asemenea parfumului, simbolul eleganței atemporale. Nopțile calde petrecute în mijlocul orașului sunt învăluite de misterul acestei nuanțe senzuale, rafinate, care nu lasă loc de superficialitate.
Gama C-THRU Black Beauty este pentru femeile puternice, enigmatice, care cuceresc prin prezența lor seducătoare. Aromele proaspete de citrice și condimente se contopesc în inima aromată de vanilie și orhidee, iar tabloul olfactiv se încheie cu notele senzuale de bază: paciuli, ambră și santal.





Comentarii

Postări populare