New&Cool- 25 de ținute pentru inspirația ta în în sezonul primăvară-vară













Da, aș putea spune că acest sezon ne lasă libertatea să creăm ținute chic pentru apariții efervescente, iar cine are pasiunea detaliilor știe că orice accesoriu adăugat la locul sau nelalocul lui, te poate transforma într-o regină a urbanului.

Cu siguranță ai prin garderobă numeroase piese vestimentare de anul trecut care ți-au rămas la fel de dragi și cu siguranță vei da iama prin magazine să afli noutățile din modă. Dacă vei combina ce e vechi cu ce e nou, evident, după ce ți-ai reîmprospătat garderoba cu o piesă vestimentară din primăvara lui 2017, atunci poți fi sigură că vei provoca seducție în lanț atunci când ieși pe stradă.

Am ales câteva ținute ce pot alcătui un look impresionant pentru un stil îndrăzneț și eclectic, exact așa cum ne place nouă cel mai mult. Moda este permisivă, iar cine știe să poarte hainele cu atitudine și mai ales cu încredere va ieși victoriasă în această mică junglă urbană.

Așadar, te invit să privești cele 25 de ținute  care sper să te inspire și care s-ar potrivi personalității tale. Voi aminti și faptul că nu le-am ales pe cele mai sofisticate și mi-am dorit să se asorteze și climei cu care ne confruntăm în ultima perioadă.  Cu siguranță ați observat că zilele calde și cele răcoroase alternează, iar noi trebuie să ne adaptăm.

Enjoy!











































































Comentarii

Postări populare