Sezonul primăvară-vară 2017 este plin de optimism. Haideți să vedeți ce se poartă!













Dulapul exicitat! Așa l-aș numi în sezonul  ce va urma. De ce? În primul rând pentru că va fi inerent optimist, iar designerii s-au gândit că nu ar trebui să aibă tabuuri în a reinterpreta moda anillor '80 prin multă culoare. Am regăsit în creațiile lor roșul aprins, fucsia, toate nuanțele de albastru, mai ales bleu, galben, mov, multe printuri florale și nu în ultimul rând multe nuanțe pe care nu le-ați mai întâlnit în modă de câteva decenii. Bucuria trăsnește din fiecare cusătură, din fiecare croială. Se anunță o vară nebună, plină de vervă, tentantă...







Spiritul punk al anilor 1980 te va face să adopți o ținută ce te va duce pe o pistă de unde vei pleca îmbrăcată cu rochii din care nu lipsesc broderia, tulul, plasa ( aici amintesc și de ciorapii din plasă care deja fac ravagii). 

Trebuie sa fii fancy oriunde te afli! Apoi, nu trebuie să uiți de stilul mixat, pe care îl vei întâlni la unele dintre cele mai influente case de modă internaționale. Purtăm orice cu orice, iar acest lucru s-a văzut și în prezentarea designer-ului Phoebe Philo cu a sa colecție  Céline. Mulți au crtiticat și au spus că a folosit în această colecție pantofii nepotriviți, însă așa s-a vrut... Se pare că o mare influență o are în ziua de azi și clima, tendințele meteo ne obligă să adoptăm ținute pe care unii le numesc de-a dreptul ciudate...


Colecția  Céline lui Phoebe Philo

Oricum, chiar dacă simțim că vremea s-a răcit, pentru că acesta este paradoxul încălzirii globale, florile întârziate apar pe hainele designerilor cu renume, iar o astfel de ținută nu poate fi altceva decât o bucurie.

Gucci, Altuzarra, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Chanel ne arată și anul acesta că e musai să fim colorate. Nu vom avea ținute scorțoase, convenționale, fade, triste. Vom fi vesele și naturale!



























































Comentarii

Postări populare