SĂRBĂTOREȘTE 22 DE ANI DE OTTER DISTRIBUTION CU DISCOUNTURI DE 22% LA TOATE PRODUSELE










Grupul Otter Distribution, azi unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața retailului de încălțăminte, a fost fondat acum 22 de ani. Compania și-a început activitatea în 1997 prin reprezentarea și distribuirea de branduri internaționale, în anul 1999 a fost deschis primul magazin Otter și din 2002 a început extinderea rețelei care numără în acest moment 67 de magazine. Grupul Otter Distribution deține 37 magazine Tezyo, 19 magazine Salamander, 6 Aldo, 2 Clarks și 3 magazine outlet.
Pentru că o astfel de aniversare nu ar fi fost posibilă fără susținerea constantă a unei baze de clienți fideli, în perioada 6 – 8  decembrie, OTTER DISTRIBUTION oferă tuturor celor care trec pragul magazinelor Tezyo, Salamander, Aldo si Clarks, precum și în magzinele online din portofoliu, reduceri de 22% la toată colecția de iarnă de încălțăminte și accesorii.


Indiferent de stilul care te definește, fie că ești adepta cizmelor, botinelor sau ghetelor în sezonul rece, că te axezi pe confort sau cauți să uimești pe toată lumea cu cele mai structurale tocuri de sărbători, aici vei găsi orice pereche de încălțăminte îți dorești, precum și accesoriile care să îți complimenteze ținuta. În acest spirit, este momentul ideal pentru a achiziționa brandurile tale favorite, precum Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Emu, Flavia Passini, Ugg, The Flexx, Gryxx, Bugatti, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Adidas, Cromia, Gabor, New Balance, Nike, Hugo Boss și Salamander, care au acum prețuri reduse cu 22%.
Noua colecție de iarnă propune o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii, care abordează variante actualizate ale unor piese clasice, cu accente moderne și cool, care se remarcă prin calitate, confort și diversitate stilistică. Anul acesta oferta de încălțăminte și accesorii de iarnă este una vastă, care încorporează un număr record de botine și cizme. Iarna  aceasta, cizmele peste genunchi, cizmele cu tocuri atipice și botinele de inspirație western  înlocuiesc cu succes ghetele clasice de sezon și sunt piesele centrale pe care poți miza. Tocurile au devenit masive, cu forme arhitecturale, cu inserții de pietre și cu jocuri cromatice, potrivite oricărui outfit, aducând strălucire zilelor mohorâte.

Influențele urbane din moda de zi cu zi continuă să rămână în tendințe. Starurile selecției de pantofi sport debutează cu o explozie de culoare și design-uri fresh, cu tălpi „chuncky” inspirate de moda momentului. De asemenea, direcția cromatică este completată de culorile vibrante, neon în combinație cu nuanțele mai puțin intense.

Discounturile se aplică în toate magazinele din rețeaua OTTER DISTRIBUTION: Tezyo, Salamander, Aldo și Clarks, precum și online pe: www.tezyo.ro, www.otter.ro www.salamandershop.ro și aldoshoes.com.ro.

Comentarii

Postări populare