Delta Studio a lansat cea de a patra ediție a albumului Lifestyle Design Interior

Joi, 12 decembrie, Showroom-ul principal Delta Studio din București a găzduit un eveniment-reper pentru creația de arhitectură românească: Gala Designului de Interior 2019, în cadrul căreia a fost lansat albumul Lifestyle Design Interior, devenit deja un reper în acest domeniu.  Organizat de compania Delta Studio, lider național în amenajările interioare, în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România Filiala București, evenimentul a beneficiat și de premierea câștigătorilor concursului de design interior Smart Luxury.

Gala a adus împreună peste 500 de invitați – arhitecți consacrați și emergenți, designeri de top, vedete din showbiz, reprezentanți ai partenerilor principali Porcelanosa și Kerama Marazzi, colaboratori și pasionați de domeniu, având o dublă însemnătate: recunoașterea celor mai importante realizări în domeniu din 2019 și stimularea creativității printr-un concurs de anvergură națională, cu premii consistente oferite de către Delta Studio.
În deschiderea evenimentului, au fost evidențiate cele mai importante realizări ale companiei în 2019, printre care amintim obținerea a cinci premii și două nominalizări în cadrul prestigiosului concurs International Property Awards. Totodată, au fost nominalizați cei mai activi arhitecți colaboratori ai companiei în 2019.
Albumul Lifestyle Design Interior reunește un număr de 50 proiecte – 34 rezidențiale și 16 HoReCa, din toată țara, finalizate în 2019 de arhitecți români, selecția urmărind un standard înalt și soluții inovatoare. Ediția actuală conține un interviu exclusiv cu Florin Piersic Jr, alături de interviuri cu personalități ale arhitecturii românești, precum Dorin Ștefan, Daniel Ciocăzanu sau Emil Ivănescu, președintele OAR-București.
Proiectele reflectă cele mai noi tendințe de locuire și amenajare: accente glam, inserții High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecți în amenajări cu caracter.
Publicația beneficiază de o distribuție națională, prin librăriile Cărturești, punctele Inmedio, benzinării și online prin deltastudio.ro și emag.ro.


În cadrul Galei, au fost premiați câștigătorii concursului Smart Luxury


Cea de-a doua parte a Galei Designului de Interior 2019 a adus în prim-plan decernarea premiilor concursului Smart Luxury, care a reunit 70 de concurenți ce s-au întrecut pentru a oferi cea mai inteligentă soluție pentru amenajarea unui apartament.
Concursul de soluții Smart Luxury a fost organizat în colaborare cu OAR-București și RIDA – Romanian Interior Design Association, o platformă recentă al cărei obiectiv este să conecteze toți actorii implicați în amenajările interioare, în sprijinul arhitecților și al clientului final. Concursul a beneficiat de susținerea companiilor Kerama Marazzi (partener principal), Franke și Ideal Standard (parteneri), alături de Porta Doors, Ravak, Blum și Roca (sponsori).
Premiile decernate de juriu au fost:

Premiul 1 – 4000 EUR: Atelier Mudi – Oana Ștefania Pangalos

Premiul al 2-lea – 2000 EUR: Paul Călin Machedon, Theodor 

Alexandru Dinu, Laura Ioana Oniga

Premiul al 3-lea – 1000 EUR: Not Available – Cassandra Pop, 

Cosmin Anghelache, Astrid Rottman

Mențiune onorifică 1: Tudor Antemir, Ștefania Hîrleață, 

Cristian Bădescu

Mențiune onorifică 2: Fulcrum Atelier – Alexandru Codrin 

Mazilu, Delia Ștefana Costras

Soluția câștigătoare urmează a fi implementată de către promotorul concursul, Delta Studio, în ansamblul rezidențial Belvedere Residences din București.

Competiția a avut două obiective: de a arăta că orice spațiu poate căpăta un caracter aparte prin design și de a conștientiza publicul de importanța colaborării cu un arhitect sau designer pentru obținerea unei amenajări cu personalitate.

Cele mai bune 20 proiecte selectate de juriu sunt expuse în Showroomul Delta Studio până pe 20 decembrie.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Agape, Barlinek, Blum, Bosch, Coverlam, Flou, Fluid Master, Franke, Grohe, Keope, Keraben, Kerama Marazzi, Kuma, Kludi, Porcelanosa, Noken, Venis, L’Antic Colonial, Ravak, Roca, San Swiss.

Comentarii

 1. Buna ziua
  Va contactam cu o mica rugaminte,
  este vorba despre o mica o rectificare a articolului postat aici

  Daca este posibil sa modificati numele firmei sa fie NA in loc de Not Available

  Mai exact, in loc de:
  "Premiul al 3-lea – 1000 EUR: Not Available – Cassandra Pop, Cosmin Anghelache, Astrid Rottman"

  Daca se poate sa fie:
  "Premiul al 3-lea – 1000 EUR: NA – Cassandra Pop, Cosmin Anghelache, Astrid Rottman"

  *Au modificat si cei de la Delta dar pare ca articolul a fost trimis cu informatia veche.
  https://www.deltastudio.ro/concurs-de-solutii-smart-luxury-pentru-un-apartament

  Va multumim din suflet!

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu