Pătrunde în lumea fascinantă a poveștilor NIVEA!







Momentele care aduc părinții și copiii împreună stau la baza unei relații fericite și armonioase. Cum timpul petrecut împreună este atât de important, povestea de seară este un moment ideal pentru ca fiecare copil să se așeze confortabil în pătuț și să se lase purtat de vocea iubitoare a părinților, pe tărâmuri minunate.

Pentru a încuraja acest obicei frumos pentru copii și părinți, NIVEA a pregătit noi aventuri ce așteaptă să fie descoperite de copiii curioși și de jucăriile lor de pluș. Leo, Mia și Urechilă apar din nou pe cutiile de NIVEA Creme ediție limitată, iar cei mici și cei mari pot descoperi povești frumoase cu personajele lor preferate.  

Pregătirea pentru culcare presupune dezvoltarea unui întreg ritual de îngrijire, care duce la deprinderea unor obiceiuri sănătoase. Băița de seară, hidratarea și povestea înainte de culcare sunt ritualul perfect pentru finalul zilelor fericite. Iar pentru că pielea sensibilă a copiilor are nevoie de hidratare și protecție, NIVEA însoțește poveștile de seară cu parfumul celebrei creme hidratante, din cutiuța albastră emblematică.








Bucurați-vă de momente de poveste împreună!


Poveștile pot fi citite și ascultate și online pe website-ul NIVEA.
Îndrăgitele personaje revin pe cutiile albastre, cu aventuri emoționante, din care copiii pot desprinde învățăminte valoroase. Ediția de anul acesta vine cu două povești scurte realizate de Michael Engler (autorul) și Joelle Tourlonias (ilustratorul).





Descoperă cum a devenit o zi ploioasă cea mai bună zi!
Leo, Mia și Urechilă aveau multe planuri de distracție, însă ploaia de afară le stă în cale și s-au întristat. Totuși, prăjitura cu răvaș de la prânz prevestește că va fi o zi minuntată. Atunci, lui Leo îi vine ideea de a porni într-o aventură secretă, care le permite să se joace afară. Descoperă ce s-a întâmplat apoi citind restul poveștii pe www.nivea.ro.








Află ce a făcut Urechilă cu bucuria!
Leo și Mia se distrau de minune patinând, însă Urechilă era trist. Copiii află că Urechilă și-a ascuns bucuria într-un borcan și acum nu mai știe unde l-a pus. În căutarea borcanului cu bucuria, cei trei pornesc într-o călătorie emoționantă, pe care o puteți descoperi pe www.nivea.ro.


Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme:

NIVEA Creme 30ml – preț recomandat la raft: 4.5RON
NIVEA Creme 75ml – preț recomandat la raft: 8.5 RON
NIVEA Creme 150ml – preț recomandat la raft: 13 RON
NIVEA Creme 250ml – preț recomandat la raft: 19.5 RON
NIVEA Creme 400ml – preț recomandat la raft: 26 RON




Comentarii

Postări populare