Cum te pregatești de Crăciun și Revelion?









Pregătirile pentru Crăciun, dar și petrecerea de Revelion sunt în toi. Rochie de seară, pantofi stiletto și bijuterii prețioase, bijuterii care să te introducă elegant în povestea anului 2020 care stă să vină.

Ne oprim, astăzi, asupra bijuteriilor care, fie că ne dorim sau nu, stau la baza look-ului oricărei femei. „Bijuteriile dau plus de valoare, ele pun punctul pe I, completează, transmit mesaje, captează energii, conferă statut social, formează personalități. Bijuteriile au fost iubite de doamne și domni, în toate vremurile, și ar fi păcat să începem noi acum să le știrbim din importanță.”, explică designerul de bijuterii Claudia Florentina.

Cum alegem bijuteriile potrivite ca și cadouri de Crăciun, dar și pentru petrecerea de Revelion?

Aceasta este o întrebare care se află pe buzele tuturor femeilor preocupate de felul în care arată. Petrecerile de seară, cocktail-urile în care eleganța este obligatorie vin cu obligativitatea de a avea cel puțin un set de bijuterii prețioase. Le accesorizezi ușor la orice ținută elegantă, iar specialistul Claudia Florentina are o cele mai bune sfaturi, în acest sens: „Moda ține de preferințele și stilul fiecărei femei. Aceasta trebuie să fie regula general valabilă atunci când vine vorba despre accesoriile pe care alegem să le purtăm sau chiar oferi drept cadou! Piesele supradimensionate nu ies niciodată din trend, iar noua mea colecție de bijuterii iese din tipare și pune eleganța și unicitatea pe primul loc.”.






Dacă este să ne gândim punctual la bijuteriile pe care le putem purta în această iarnă, nu ne rămâne decât să fim în ton cu „Snow Collection", colecția luxuriantă a talentatei Claudia Florentina. „Pentru iarna 2019 - 2020 sau pentru petrecerea de Revelion 2020, știut trebuie să fie faptul că alegem să purtăm diafanul, povestea glaciară, recele, dar nu atât de rece. Vorbim despre bijuterii cu pietre semiprețioase, vorbim despre geometrii, dar și despre modele care „imită” fulgul de zăpada. 






 De asemenea, pentru bijuteriile pe care ai putea să le porți în iarna aceasta se poate alege piese statement, bijuterii care să transmită mesaje în concordanță cu sezonul de iarna care intareste ideea de familie, poveste de iarnă, imaginea de caldură și reuniune în fața șemineului.", conchide Claudia Florentina. 
Ai cadoul perfect, pentru Crăciun, dar și accesoriile potrivite de Revelion, in magazinele Molecule F și Cellini - Băneasa.





Comentarii

Postări populare