Ceaiurile CUPPER din Dorset – Naturale, BIO și delicioase!









 Totul a început la Dorset (Anglia) în 1984, când câțiva degustători profesioniști de ceai au vrut să-și împărtășească marea pasiune cu lumea întreagă și au fondat… CUPPER (marca denumita Clipper in UK). Rețetele unice, ingredientele de cea mai bună calitate și “know-how”-ul englezesc îl fac unic pentru cunoscători și un brand căutat de toți iubitorii de ceai din lume.





La o ceașcă de ceai bun

Cine nu și-a dorit un ceai fierbinte, aromat și bun, în serile lungi de iarnă sau dimineața devreme? Ceaiul este pretextul ideal pentru o întâlnire cu o prietenă sau exact ceea ce îți dorești să bei după o zi obositoare sau un drum lung, după o alergătură prin ploaia rece sau un urcuș prin zăpadă, când ceaiul de la cabană ți se pare un dar neprețuit. Ceaiul este prietenul de nădejde, care te însoțește în momentele bune sau îți oferă confort în cele de cumpănă. Ceaiul potrivit îți ridică moralul atunci când ai nevoie, te înviorează sau te relaxează, îți crește imunitatea și îți păstrează sănătatea. De aceea este important ca ceaiul pe care îl bem sau îl oferim să fie savuros și sănătos, în combinația ideală de plante cultivate organic și prelucrate fără chimicale. Așa, cam ca ceaiul CUPPER.






Ceaiul CUPPER: delicios, sănătos, etic, la prețuri atrăgătoare


Înainte de CUPPER, lumea ceaiului era diferită de cea de astăzi. Mai ales în Europa, unde nimeni nu se gândise încă să amestece plante diverse pentru a obține arome sofisticate, cu efecte speciale. A fost nevoie de câțiva pasionați de ceai pentru apariția ceaiului bio CUPPER (Clipper în UK). Acesta a schimbat tradiția britanică a 5 O`Clock-ului într-o experiență savuroasă, care se poate încerca la orice oră, în orice țară sau anotimp. Și iată de ce:


Gust desăvârșit. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt unice, alese cu grijă, folosind expertiza specialiștilor în tradiția britanică a ceaiului. Pliculețele ambalate individual protejează calitatea înaltă a ingredientelor și susține caracterul premium al ceaiului. Fiecare fel de CUPPER este o explozie de arome pentru toate gusturile și preferințele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau liniștitor. Pentru savoarea și aromele lui delicioase, CUPPER a obținut de la consumatori titlul Great Taste Award 2018.


O băutură sănătoasă și sigură. CUPPER este un ceai din plante fără teină, ambalate ecologic la Dorset, în Anglia. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate, provenite din agricultura ecologică și sunt dozate atent în pliculețe, la fabricarea cărora nu s-au folosit agenți de înălbire sau plastic. Ceaiul nu conține coloranți, conservanți sau organisme modificate genetic. Fiecare combinație de plante este recomandată unui anumit moment al zilei sau anului, cu efecte specifice blânde asupra organismului.


Etic și sustenabil. Plantele folosite la ceai sunt recoltate de pe plantații unde nu sunt folosiți copii sau persoane defavorizate. Ambalajele sunt reciclabile.


Preț atractiv. CUPPER ceai bio are un preț recomandat atractiv pentru consumatori: 14,5 lei/cutia de 20 pliculețe, la același nivel cu brandurile non-bio.


Unde le găsim: la raionul de BIO din Equilibrium Mega Image, în toate magazinele Dm, în magazinele Profi Premium, în magazinele BebeTei, și online, pe www.nutrivita.ro .


Mod de preparare: 1 pliculeț de plante se infuzează cu apă clocotită, timp de 7-8 minute.
Tipuri de ceai CUPPER, savoare în fiecare ceașcă


MY TIME  - TIMP PENTRU MINE (20x2,2g) - Ceai certificat ecologic din plante, fără teină. Ingrediente: scorțișoară 47%, coajă de portocală, semințe de fenicul 14%, rădăcină de ghimbir 12%, lemn dulce 14%, cuișoare 3%. Un ceai cu efect energizant, antioxidant, digestiv, care stimulează metabolismul. Conține lemn dulce, nerecomandat în exces persoanelor cu hipertensiune arterială.





SWEET DREAMS – VISE PLĂCUTE(20x1,5g) - Ceai certificat ecologic din plante, fără teină. Ingrediente: mușețel 30%, roiniță (Melissa Officinalis) 15%, lavandă 14%, citronela, semințe de fenicul, măceșe, mentă. Este un ceai aromat, bun la gust, cu efect calmant și liniștitor, numai bun de băut seara, înainte de culcare. Mușețelul este un relaxant digestiv. Roinița dă ceaiului o aromă de lămâie și este un excelent protector hepatic și cardiac, cu multe alte beneficii pentru sănătate. Atât roinița cât și levănțica au efect calmant, fiind folosite în fitoterapia insomniei.


ZEN BALANCE – ECHILIBRU ZEN (20x1,75g) - Ceai certificat ecologic din plante, fără teină. Ingrediente: citronela 35%, urzică, frunze de eucalipt 20%, măceșe, frunze de ginkgo biloba 3% - un ceai excelent cu care să-ți începi ziua. Citronela îi dă o aromă subtilă de lămâie. Are proprietăți antioxidante și un efect recunoscut antibacterian, antinflamator, reduce nivelul colesterolului și zahărului în sânge. Ginkgo biloba are efect vasodialator și neurotrop și este un bun remediu pentru mâini și picioare reci (mai ales iarna) și stimulant al memoriei și capacității de concentrare.






SKINNI VANILLI – VIS DE VARĂ (20x1,75g) - Ceai certificat ecologic din plante și fructe cu aromă de căpșuni și vanilie, fără teină. Ingrediente: hibiscus, măceșe, rooibos, rădăcină de lemn dulce, aromă naturală de căpșuni și alte arome naturale: vanilie, coajă de portocală. Este un ceai delicios fructat, potrivit pentru orice anotimp. Merge de minune iarna, fierbinte, cu turtă dulce și alte prăjiturele de sezon. Vara, îl putem păstra o zi-două la frigider și consuma cu cuburi de gheață și frunze de mentă. Hibiscus are un gust ușor acrișor, asemănător cu cel al afinelor și dă ceaiului o culoare roșiatică. Este bogat în vitamine, minerale și are proprietăți antioxidante. Printre altele, scade tensiunea arterială și colesterolul, îmbunătățește digestia și susține imunitatea. Rooibos este ceai roșu fără teină, cu efect antioxidant și relaxant. Lemnul dulce crește tensiunea arterială, așadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul în exces.


Voi le-ați încercat? Ce variantă vi se potrivește?





Comentarii

Postări populare