Să fie mezeluri, dar să fie sănătoase! Explorează Meșteșugari de gusturi!








Sfatul meu este să devii adeptul mâncărurilor bune, autentice, savuroase, dar mai ales foarte sănătoase.  Avem o responsabilitate colosală față de copiii noștri cărora trebuie să le oferim numai ce este bun, iar acest lucru implică întodeauna alegeri prudente.
I-am cunoscut pe oamenii din spatele unui brand deja renumit- Meșteșugari de gusturi și am știu că eu voi mânca mezeluri sau preparate din porc fără prea multă reținere. Meșteșugarii de gusturi promit că totul este natural și că aditivii nu-și au niciodată locul în mâncarea gătită de ei cu pricepere, cu un soi de disciplină și migăleală pe care eu le găseam, cândva,  la bunicii mei... 







La Târgul de Crăciun din Piața Constituției, din acest an, Meșteșugarii de Gusturi s-au bucurat de succes - toba, caltaboșul, jumările și produsele afumate, realizate în unitatea de producție din Prelungirea Ghencea nr 262, fiind la mare căutare.

Brandul Meșteșugari de Gusturi se află pe piață de peste trei ani și oferă deja garanția produselor din carne gustoase, sănătoase și sigure.

În această perioadă, soții Cristina și Ioan Smadu, proprietarii afacerii, și-au obișnuit clienții cu produse savuroase, bazate pe rețete vechi, fără aditivi. 

Au pornit de la ideea de a oferi părinților posibilitatea de a cumpăra mezeluri sănătoase și sigure, pentru a fi consumate de copiii lor. 

Așa a început reinventarea tradiției în condițiile actuale de calitate şi igienă, iar gama de produse tradiționale s-a mărit considerabil, odată cu cererea existentă pe piață.
La fel de solicitate sunt specialităţile deja consacrate ale brandului: Pastramă de vită Black Angus, Ceafă de vită Black Angus şi Antricot, Muşchi file de porc copt la jar, Ceafă de porc coaptă la jar, Salam cu nuci şi prune uscate, Cârnaţi cu caşcaval şi roşii uscate şi multe altele. Toate acestea sunt făcute cu multă seriozitate, urmărind metodele străvechi clasice şi sigure, pe bază de conservare cu ajutorul sării.







Afacerea de familie a soților Smadu s-a extins în cursul anului trecut cu un mic restaurant, numit Burger&Grill House, unde pot fi savuraţi burgeri produși integral din carne de vită Black Angus, dar şi multe alte preparate la grătar, din carne proaspătă, necongelată în prealabil. Acesta se află alături de carmangeria și magazinul din Prelungirea Ghencea nr. 262.

Comentarii

Postări populare