Noile ținute office. Prietenoase, comode și atât de masculine...







Eu le văd perfecte pentru orice împrejurare... Dacă ei poartă costumul atunci când merg la evenimente speciale, noi de ce nu l-am purta? Chiar și pe al lor. Costumul bărbătesc foarte larg este la modă, atât de larg cât să te poticnești în el.

Când te presează timpul și nu ai ce îmbrăca pentru următoarea seară de gală, fii bărbată! Pune pe tine haina largă a unui costum bărbătesc, o eșarfă feminină din mătase, să dai blândețe și un pic de șarm ținutei, o poșetă asortată cu noua ta coafură și un pantof fără toc. Merg și tenișii, pentru că am învățat din ultimele tendințe că ei merg la orice... Vei fi copleșită de complimente și numai cei răuvoitori nu vor putea înțelege această apariție somptuoasă. 

Costumul lui e pentru timpul confuz trăit de noi în acest secol. Mulți spun că ne masculinizăm grotesc și că ei, bărbații sunt apariții devirilizate, deloc uimiți de femeia independentă, fără complexe, fără culpabilități inutile... S-a spus că ne dezgolim prea mult, iar imaginarul masculin nu poate cambriola femeia... La nivel senzorial i se oferă aproape tot... Cu acest costum așteptările sunt altele, iar noi, îmbrăcate așa, vom fi mai puțin plăcute, dar respectate... Cred.



































Comentarii

Postări populare