Moda conflictuală, cum îmi place mie să-i spun...




Purtăm orice vrem, vintage, nou, imprimeuri, combinații uluitoare pentru ținute stylish, multă culoare pe care o pui pe tine fără reguli,  (doar cu un pic de stil și meșteșug), mult masculin, la fel de mult feminin, remixuri, influențe retro, salopete, pantaloni largi, mai largi decât oricând, blană artificială, pălării cu boruri largi,  blană naturală, haine sport combinate cu orice este elegant, etc.

Covârșitor, dar în același timp atât de frumos! Multă viață în garderobă, multă imaginație în găleata noastră profundă numită creier.

Imaginează ținute de sezon cu piese mai vechi din garderobă, dar și cu piese noi.  Fii nemiloasă atunci când vrei să epatezi și adaugă accesorii originale, unice, adaugă detalii care să te aducă în prim-plan.

Sunt sigură că rezultatul va fi bun. Fii dependentă de frumos și îndulcește-ți look-ul cu cele mai vii culori pe care le-ai purtat toată viața ta. Designerii ne vor dinamici în stil, nu agresivi! Trebuie să ne atrenăm să fim colorate în vestimentație...

Știu că sunt uneori insuportabilă cu aceste articole pe modă, dar vreau doar să vin cu încurajări. Moda de azi nu e modă, e doar provocare și ține de talent.










































Comentarii

Postări populare