Ce poți să faci de Revelion în București








Luna decembrie e luna în care cel mai des vei auzi întrebarea - tu ce faci de Revelion? Dacă încă nu ai un răspuns la această întrebare, nu intra în panică. Opțiuni încă mai există, dar ar trebui să te grăbești. Dacă ești printre cei întârziați și nu știi unde să petreci trecerea dintre ani, atunci te invit să arunci un ochi pe lista de mai jos. Toate-s petreceri faine, așă că doar alege ce ți se potrivește.

Se spune ca asa cum te distrezi in noaptea de Revelion, asa vei fi tot anul. La restaurantul La Ciurucuri se anunta distractie din plin!


Daca vei alege sa-ti petreci aici Noaptea dintre Ani, vei avea parte de un meniu bogat: Gustari si antreuri: Calamar tiganito, Chislore, Galantine de pui, Rulada “Colours” cu sunca si cascaval,“Rafaelo” din branzeturi cu struguri, Salata berlineza, Castraveti cu pasta de ton, Terina de salau, Salata de vinete, Zacusca, Crema de branza usor picanta, Humus,Tabule,Branzeturi: parmezan, blue cheese, brie, cedar. Struguri, nuci, mozzarela boconcini, mini caprese, rosii cherry, castraveti, ardei, masline. Dar te vei putea rasfata si cu sarmale, frigarui de somon, gujoane de pui cu susan, frigarui de berbecut, frigarui de porc, falafel, placinta de carne, bezele de cartofi cu parmesan si ceapa verde, legume sote, orez salbatic cu ciuperci si legume, salata de muraturi, salata de sfecla rosie. Candy bar si fructe proaspete.


Și după atâtea bucate alese, nu are cum să nu ți se facă sete. Barul (open toata noaptea) o să fie plin cu tot felul de licori, de la whisky, vodca sau gin, pana la Campari, Tequila sau Rom ori vinuri alese și bere rece. Aici veti putea vedea mai multe detalii despre meniul de la La Ciurucuri: https://www.facebook.com/events/2081033092209150/.
Formatia casei v ava bucura sufletele cu cele mai frumoase melodii.
PRET ATRACTIV: 380 de lei/persoana. Rezervari: 0752.850.850. E-mail: office@laciurucuri

La Ciurucuri, Piata Valter Maracineanu 1-3.


La Ciurucuri este un restaurant din zona Cismigiu, foarte aproape de Sala Palatului cu o poveste aparte.
Este un loc care te duce in povestea obiectelor vechi cu amprenta timpului, fasonate si dichisite cu migala, cu o farama de istorie in fiecare, alese cu grija din anticariate, din beciurile buncilor si din Targurile cu Vechituri.
Fiecare obiect este recomandat de o poveste, toate au istorie, toate au fost atinse de maini pricepute, toate transmit, toate te vor incanta si te vor determina sa le privesti cu drag si admiratie.
Asadar, il gasesti la intrarea in Cismigiu din Piata Valter Maracineanu nr. 1-3, pe stanga cum intri in rond, la 2 pasi de cea mai veche gradina publica din Bucuresti, Cismigiu!
Toate se leaga, conceptul restaurantului, denumirea si istoria Cismigiului care incepe in anul 1779.
Aici vei petrece, cu siguranta un Revelion pe cinste.

Un revelion magic vei putea petrece chiar la Magic Place Events Grant (Soseaua Virtutii 168, Crangasi).
Intampina noul an intr-o atmosfera magica!
Rezerva un loc si participa la cea mai mare petrecere de Revelion in cea mai spectaculoasa locatie Magic Place Grant! Centrul de evenimente Magic Place va pune la dispozitie ballroom-ul modular Grant cu o suprafata de peste 1000 mp si peste 500 de locuri la masa, pentru o fastuoasa petrecere de Revelion si va invita sa petreceti clipe magice alaturi de prieteni, colegi si familie intr-un decor spectaculos si cu un program de exceptie!
Festivitatile sunt programate sa inceapa la ora 21:30 si vor continua pana in zorii primei zile a anului 2019.
Pentru numaratoarea inversa si toastul cu sampanie de la miezul noptii sunteti invitati pe terasa eleganta sa va delectati cu un grandios spectacol de artificii.
Meniul festiv cuprinde specialitati din bucataria romaneasca si internationala – o imbinare perfecta de arome, texturi si culori, de modern si traditional, exotic si familiar.
Savuroasele preparate culinare vor fi acompaniate de o selectie de bauturi premium din cele mai variate, in regim “Open Bar”, iar ca desert, un delicios tort mousse straciatella si parfait de vanilie, impreuna cu piramida de fructe vor incanta simturile si vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.
Programul artistic este unul pe masura asteptarilor dvs. Printre multele surprize, amintim show-ul oriental sustinut de Deea Maxer si LIVE SHOW Black & White sustinut de Doina Spataru - Donia & Cuban percution. Taraf Bucuresti si Silviu Biris, alte doua surprize care o sa va bucure sufletul.
Veti petrece un Revelion pe care-l veti pastra in memorie mult timp de acum incolo. Va mai dezvaluim una dintre surprizele pe care vi le-am pregatit: un spectaculos SHOW de ARTIFICII la miezul noptii.

Meniul complet il puteti vedea aici: https://www.facebook.com/events/979045328973021/.
Pret: 460 de lei de persoana. Meniu servire individuala, open bar, muzica live, parcare, show de artificii, camera de joaca pentru copii.
Tel: 0756 066 626/ 627/ 628. Rezervari@MagicPlaceEvents.ro.

Tot in Crangasi va recomandam si Vibere Pub (Soseaua Virtutii 55, la 2 min de Emag Crangasi). Aici veti avea parte de un Revelion pe cinste cu muzica live, preparate care mai de care mai bune si un meniu variat. Meniul il gasiti aici: https://www.facebook.com/events/931858903685920/.

Iar pentru distracție garantata, au pregatit un program artistic desavarsit cu muzica live si multe momente surpriza! Formatia care va va acompania in acea seara speciala v-a pregatit un program special pentru toate gusturile muzicale. Band-ul va crea momente speciale si diversificate, de la muzica de petrecere si joc, la muzica usoara, de dans, la cover-uri din repertoriul romanesc.
PRET ATRACTIV: 350 de lei/persoana.
* 10% discount la orice rezervare pentru un grup mai mare de 15 persoane.
* Copiii beneficiază de 50% reducere din prețul întreg al biletului.

Rezervari: 0772.145.568. /0752.787.787. E-mail: hello@vibereevents.ro. Vibere - Soseaua Virtutii 55 (in incinta la Magic Place Crangasi).


Comentarii

Postări populare