LATE MEDIA LUNCH – NEW MENU FALL/WINTER 2018-2019






Saptamana a inceput cu noi delicatese culinare in cadrul unui eveniment organizat de The Harp Irish Pub. Norocosii au fost bloggerii si influencerii invitati la eveniment, pentru a gusta din preparatele noi ale locatiei si pentru a oferi verdictul.

The Harp Irish Pub  este o locatie primitoare, unde intotdeauna te asteapta o echipa de oameni zambitori si calzi, un meniu vast, o bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Doza zilnica de cofeina este completata de un meniu bogat de preparate din cafea, iar in orice moment al zilei poti savura retete uimitoare de preparate gatite la grill sau sous-vide.

Produsele consumate de catre invitatii la lansarea noului meniu s-au bucurat de:
oua bennedict sub o reteta noua, oua posate asezate pe English muffin si sos bennedict, oua papara-scrambled eggs- produsele noi in cadrul sectiei de mic dejun. Acestea se pot servi la mic dejun.
Alte preparate de ti se face foame instant, numai cand te gandesti la ele sunt: nachos gratinat cu mozzarella si jalapeno care merg mana in mana cu un pint de bere, salata The Harp cu carne de vita usor picanta, legume de primavara si cous cous, carne de vita gatita cu bere Guinness si gnocchi, frageda de ti se topeste in gura, cheesesteak burgerul este o varianta complet noua in cadrul meniului de burgeri, intrucat carnea nu este tocata, ci avem fasii din antricot de vita, gratinate cu dubla cantitate de cheddar, piept de rata suculent insotit de smochine caramelizate si o reductie de vin cu miere si cimbrisor, aripioare asezate pe un pat de cartofi speciali, atat de speciali incat devin dependenti; papardelle cu somon proaspat si legume proaspete al dente, risotto cu hribi devine o varianta agreata si de catre vegetarieni, file de somon cu orez salbatic si muguri de pin, innobilat de un sos olandez; dorata cu ratatouille de legume, gatit la cuptor; calamari la grill asezonati cu salsa de castraveti cu oregano; cotlet de porc cu cartofi colcannon cu bacon, usturoi si varza; carnati nurenberger -bengers and mash with onion gravy, carnati The Harp cu boabe de mustar insotiti de cartofi wedges picanti; muschi de vita pe pat de morcovi caramelizati, broccoli si sos de ciocolata neagra; Rib Eye cu millefeuille de legume si salata mixta; antricot de vita cu cartofi copti, umpluti cu bacon, mozzarella si ceapa verde.








In noul meniu veti gasi preparate gatite in bere: ciolan de porc (1 kg) fiert in bere blonda Carlsberg cu linte gatita in bere si grasimea de la ciolanul de porc; piept de porc gatit in bere blonda Carlsberg cu un tartar de ardei copti

Seara nu putea fi doar despre mancare multa, portii mari si retete noi. Berea premium din colectia Timeless Colection a completat seara invitatilor la eveniment. Invitatii s-au putut bucura si de cafea (Totti) si vinuri de la Crama Girboiu (Epicentrum, Tectonic).

Pranzul s-a incheiat cu desertul compus din budinca Bread and butter, o budinca tipic englezeasca, cu oua, lapte, smantana, esente, deasupra contine o crusta de bagheta alba caramelizata cu jeleu de caise, creme anglaise ... se serveste rece si ATENTIE! Provoaca dependenta.
Pe langa faptul ca bunatatile preparate de echipa de bucatari ai acestei locatii au un aspect caruia nu ii poti rezista, sunt si delicioase, iar portiile mari ii vor satisface chiar si pe pofticiosii gurmanzi.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel national pentru numarul mare de locuri pe scaune, dar si pentru diversitatea bauturilor alcoolice.
Saptamanal sunt organizate petreceri cu muzica LIVE.












Comentarii