LATE MEDIA LUNCH – NEW MENU FALL/WINTER 2018-2019
Saptamana a inceput cu
noi delicatese culinare in cadrul unui eveniment organizat de The Harp Irish
Pub. Norocosii au fost
bloggerii si influencerii invitati la eveniment, pentru a gusta din preparatele
noi ale locatiei si pentru a oferi verdictul.
The Harp Irish
Pub este o locatie primitoare, unde
intotdeauna te asteapta o echipa de oameni zambitori si calzi, un meniu vast, o
bere rece, un whisky aromat sau un cocktail aventuros. Doza zilnica de cofeina
este completata de un meniu bogat de preparate din cafea, iar in orice moment
al zilei poti savura retete uimitoare de preparate gatite la grill sau
sous-vide.
Produsele
consumate de catre invitatii la lansarea noului meniu s-au bucurat de:
oua bennedict sub
o reteta noua, oua posate asezate pe English muffin si sos bennedict, oua
papara-scrambled eggs- produsele noi in cadrul sectiei de mic dejun. Acestea se
pot servi la mic dejun.
Alte preparate de
ti se face foame instant, numai cand te gandesti la ele sunt: nachos gratinat
cu mozzarella si jalapeno care merg mana in mana cu un pint de bere, salata The
Harp cu carne de vita usor picanta, legume de primavara si cous cous, carne de
vita gatita cu bere Guinness si gnocchi, frageda de ti se topeste in gura, cheesesteak
burgerul este o varianta complet noua in cadrul meniului de burgeri, intrucat
carnea nu este tocata, ci avem fasii din antricot de vita, gratinate cu dubla
cantitate de cheddar, piept de rata suculent insotit de smochine caramelizate
si o reductie de vin cu miere si cimbrisor, aripioare asezate pe un pat de
cartofi speciali, atat de speciali incat devin dependenti; papardelle cu somon
proaspat si legume proaspete al dente, risotto cu hribi devine o varianta
agreata si de catre vegetarieni, file de somon cu orez salbatic si muguri de
pin, innobilat de un sos olandez; dorata cu ratatouille de legume, gatit la
cuptor; calamari la grill asezonati cu salsa de castraveti cu oregano; cotlet de
porc cu cartofi colcannon cu bacon, usturoi si varza; carnati nurenberger
-bengers and mash with onion gravy, carnati The Harp cu boabe de mustar insotiti
de cartofi wedges picanti; muschi de vita pe pat de morcovi caramelizati,
broccoli si sos de ciocolata neagra; Rib Eye cu millefeuille de legume si
salata mixta; antricot de vita cu cartofi copti, umpluti cu bacon, mozzarella
si ceapa verde.
In noul meniu
veti gasi preparate gatite in bere: ciolan de porc (1 kg) fiert in bere blonda
Carlsberg cu linte gatita in bere si grasimea de la ciolanul de porc; piept de
porc gatit in bere blonda Carlsberg cu un tartar de ardei copti
Seara nu putea fi
doar despre mancare multa, portii mari si retete noi. Berea premium din
colectia Timeless Colection a completat seara invitatilor la eveniment. Invitatii
s-au putut bucura si de cafea (Totti) si vinuri de la Crama Girboiu (Epicentrum,
Tectonic).
Pranzul s-a
incheiat cu desertul compus din budinca Bread and butter, o budinca tipic
englezeasca, cu oua, lapte, smantana, esente, deasupra contine o crusta de bagheta
alba caramelizata cu jeleu de caise, creme anglaise ... se serveste rece si
ATENTIE! Provoaca dependenta.
Pe langa faptul
ca bunatatile preparate de echipa de bucatari ai acestei locatii au un aspect
caruia nu ii poti rezista, sunt si delicioase, iar portiile mari ii vor
satisface chiar si pe pofticiosii gurmanzi.
The Harp Irish
Pub este unicat la nivel national pentru numarul mare de locuri pe scaune, dar
si pentru diversitatea bauturilor alcoolice.
Saptamanal sunt
organizate petreceri cu muzica LIVE.
Comentarii
Trimiteți un comentariu