Câteva motive să iubești rochia albă












Este adevărat, o rochie albă oferă esența subtilă a unui stil de viață diferit, răsfățat. Într-o rochie albă realul nu este același, iar eu cred că este emoționant să vezi o femeie într-o rochie albă.  Uneori, pare un vis, o fantasmă.  Am văzut femei în rochii albe care erau de nerecunoscut. Se citea pe chipul lor seninătatea...

Într-o rochie albă, o damă se va simți mai puțin vinovată. Albul transmite ceea ce noi numim puritate, un cuvânt pe care nu și-l poate atribui ea, femeia, de la o anumită vârstă. Albul te ajută să te reinventezi, îți îngăduie să imaginezi momente demult apuse și să fuzionezi cu gândurile tale imaculate. 

Te provoc să porți rochia albă, iar asta e o invitație serioasă. Sunt sigură că vei primi ovațiile publicului, mai ales dacă vei ști să alegi un model potrivit ție. Am enumerat mai sus câteva motive bune pentru ca tu să alegi acest veșmânt și îți voi mai da unul. 

Dacă vrem să încadrăm rochia albă strict în zona vizuală, atunci trebuie să știi că te va transforma 
 într-o creatură jumătate umană, jumătate angelică, fermecătoare, seducătoare, blândă.  Dacă ai măiestria de a alege modelul ideal și dacă poți să imaginezi ținuta care-ți va construi un look interesant, atunci îndrăznește să o porți! 

































































Comentarii

Postări populare