Late media lunch la Funky Resto Bar















 Iubesc restaurantele bune, iar saptamana aceasta am inceput-o prin celebrarea meniului de toamna-iarna de la Funky Resto Bar, alaturi de invitati pe care ii voi numi oameni speciali: food bloggers si vedete din Bucuresti. Ca intotdeauna, pregatirile acestui eveniment au fost unele cu ștaif, dat s-au simtt si emoțiile, bucuria momentului, pe care eu il gasesc intodeauna plin de fast si în același timp plin de culoare...


Am degustat cu multa pofta și cu sentimentul că așa ceva eu nu am mai mâncat niciodată,   preparate culinare specifice acestei perioade de catre bucatarul chef Cristian Calmus, care pot fi servite zi de zi in aceasta  locatie absolut superbă. Funky Resto Bar a ptimit 5 stele de la mine, iar daca  tu vei primi vreodata o invitație aici, eu aș spune să nu te eschivezi...











 Ne-au fost prezentate noutățile meniului pe care le voi înșira aici. Trebuie sa va fac pofta aceea nebuna de tot ce e mai bun, nu?  Asadar iata ce am mancat cu nesat: Salmon Sashimi, Beef Carpaccio, bruschete cu vita sau somon, salata de rata, salata cu creveti, salata Quinoa, salata cu sparanghel si branza de capra, Spaghetti Carbonara, Turkey Risotto, Vegetarian Risotto, somon la gratar cu legume crocante, file de porc cu mamaliga cheesy, carne de vita cu ciuperci si sos de piper, antricot la gratar cu usturoi prajit, rosii cherry si sos bearnaise. Fie mic-dejun, pranz sau cina, desertul nu poate lipsi: tarta cu mere, lava cake cu cirese amarena si sufleé glace aux fruits.

Dupa denumiri si compozitie, preparatele par a fi delicioase si apetisante, dar trebuie sa le degusti pe indelete si cu siguranta nu vei sti sa iti alegi dish-ul preferat.

Conceptul Funky Resto Bar este de restaurant-cafenea-bar-club si este foarte usor de reperat, fiind localizat central, foarte aproape de Piata Romana, pe Calea Dorobanti 33A, la parterul unei cladiri de birouri.








Design-ul interior este realizat de unul dintre cei mai buni arhitecti din Romania, Mario Kuibus,  iar asta se va putea observa in cele mai mici detalii, atmosfera este foarte calda, relaxata si prietenoasa, muzica pe fundal si lumina difuza, exact ca intr-o sufragerie, unde poti petrece timp de calitate alaturi de prieteni sau chiar intalniri de afaceri la o cafea. Numarul primitor de locuri permite organizarea de petreceri private, aniversari sau petreceri corporate.

Funky-Resto-Bar poate fi gasit si in mediul online pe Facebook- https://www.facebook.com/funkyrestobar/,   sau Instagram @funky_restobar_dorobanti.













Comentarii

Postări populare