Modamore, pentru un stil altfel! Genți inspirate din cultura mediteraneană










Ne abandonăm ținuta unui accesoriu. Știm că acel accesoriu poate schimba totul și mai știm că trebuie să îl asortăm cu rafinament.  Iubim gențile și vrem ca a noastră să fie unică. 


Eu sunt anticonformistă și am momente când îmi doresc să apar în lume debarasată de tot ceea ce înseamnă gloată. De aceea reușesc să descopăr minuni ca cele pe care le-am găsit la Modamore. Poșete care nu-mi neglijează personalitatea și atrag interesul privitorului.  Modamore aduce tendințe noi, mult clasic, modele variate, fascinante, atpice, pe alese...




"Modamore este propunerea noastră pentru femeia de astăzi, fie ca este vorba despre o tânără domnișoară ce merge la liceu, la facultate, o doamnă profesoară, o femeie de afaceri, sau o bunicuță cochetă, fie este doar în căutarea unei genti pentru un eveniment; indiferent de motiv, Modamore vine cu o sugestie nouă și deosebită pentru accesoriile doamnelor si domnișoarelor, fiind printre puținele locuri unde se poate găsi o colecție întreagă a brand-urilor aduse de noi.

Produsele noastre sunt adecvate indiferent de stilul de viață și ocazie. Vom aminti că sunt fabricate atât manual, din materiale naturale, cat și din materiale înlocuitoare de înaltă calitate, rezistente în timp și  foarte moderne.
Cunoscand calitatea produselor noastre, al design-ului deosebit și unic, ne-am gândit că venim cu un "aer" nou și că putem "însoți" o doamnă, ori domnișoară în schimbarea look-ului, îmbunătățirea acestuia, sau poate chiar ieșirea din anonimat cu ajutorul acestui tip de accesoriu prețios pentru orice doamnă.'

Care sunt brand-urile pe care le vom regăsi în magazinul Modamore?


 "Brand-urile ce se regăsesc la noi în magazin sunt: Versace 1969 Abbigliamento Sportivo, VQF Italia, Adonio Adriano (Italia), Gaudi (Spania), Electra (Grecia), Lovely (Grecia), Kendall + Kylie si JLO (Statele Unite),  iar ceea ce le pune în valoare este în primul rând unicitatea lor, fiind lucrate manual, inspirate din cultura meditaraneană și nu numai, în al doilea rând avem singurul magazin unde puteți găsi brand-uri ca VQF, Adonio Adriano, Electra sau Lovely.


Într-adevăr modelele expuse în acest moment sunt mai degrabă clasice, însă de impact și cu efect halucinant, de îndată ce le-ai observat nu le mai poți uita. Pentru că magazinul a fost deschis recent, este adevărat că nu toate gențile și-au găsit locul pe raft, motiv pentru care urmează și o redecorare... Se vor alătura modele noi, iar pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-1019 avem pregătită intrarea pe piața românească a unei colecții din piele. Nu vor lipsi nici eșarfele de damă confecționate din materiale fine și nici bijuteriile hadmade. 

Plănuim, de asemenea, să deschidem cât de curând un al doilea magazin mai bogat în diversitatea produselor, cum ar fi pantofi de damă si produse bărbătești.",  Echipa Modamore.


https://www.modamore.ro/




























Comentarii

Postări populare