NOU! Legume deshidratate de la Bunătăți de casă Cristina!



O știu sprintenă și mai ales bună inventatoare într-ale bucătăriei. Cristina știe să ne facă mâncăcioși, devoratori de bunătăți autentice naturale românești. Cine nu o cunoaște încă, poate intra pe pagina ei de facebook-
https://www.facebook.com/www.bunatatidecasacristina.ro/

Iubește bucătăria tradițională, iar acest lucru se vede bine în ceea ce face cu atât de multă pasiune. La ea totul e angrenat să funcționeze perfect în gospodărie, iar dulcețurile, zacusca, siropurile și mai noi legumele deshidratate se vând ca pâinea caldă. Chiar și în străinătate, tocmai pentru că și japonezul a aflat, la cât de lustruit e el, că zacusca românească este mană cerească.








 Magazinul "Bunătăți de casă Cristina" vine anul acesta cu ceva nou. Spune că " nu sunt deloc ușor de făcut și că este nevoie de multă răbdare. Legumele deshidratate în amestec sunt cultivate de noi fără a fi stropite. Foarte bine de știut este că acest amestec nu conține sare, iar tot ceea ce trebuie să faci este să îl ții la răcoare, nu mai mult de 20 de grade. Legumele sunt curățate, apoi deshidratate la un deshidrator special, astfel încât să își păstreze toate vitaminele.''

Evident, am dorit să știu care sunt toate ingredientele folosite pentru ca un borcan cu legume deshidratate să se prezinte perfect în bucătăriile noastre. Așadar, nu lipsesc gogoșarii, morcovul, țelina, guliile, dovleceii, ceapa, părtunjelul rădăcină și frunze, mărarul, păstârnacul, busuiocul, cimbrul, urzica și leușteanul. Adică exact tot ceea ce trebuie pentru o ciorbă sau o tocană pe care orice gospodină le va face la iarnă.

Ei bine, dacă nu vrei ca în iarnă peisajul tău să fie dezolant în bucătărie pentru că nu ai ce pune în mâncare, eu cred că e binevenit un borcan de legume deshidratate. Bunătăți de casă Cristina le pregătește acum cu pricepere și migală, pentru ca noi să ne bucurăm de tot ce e mai natural și firesc în farfurie.

Vă las în compania site-ului ei.  Știu că vă veți delecta, știu că vă va atrage dulceața de ardei iute, așa cum m-a atras și pe mine, știu că orice veți găsi acolo vă va aminti de bunătățile pe care noi le-am regăsit, cândva, în curtea și pe masa bunicii.

http://www.bunatatidecasacristina.ro/


















Comentarii

Postări populare