Noua gamă Peptide 24/7 Elemis



Elemis vine cu noutăți, iar eu iubesc aceste produse și sunt mai mult decât sigură că această gamă, pe care ei au numit-o Elemis Peptide 24\7, este ceea ce și-ar dori orice femeie care-și dorește îngrijire ca la carte.

 O gamă inspirată din ceasul miraculos al corpului. Pielea urmărește ritmurile circadiane, creând valuri de activitate care declanșează celulele să efectueze procese importante în anumite momente ale zilei. Noaptea, în timp ce dormim, celulele noastre sunt ocupate cu procesul de reînnoire și regenerare. Tulburările de somn și stilul de viață pot avea un efect cumulativ, iar pielea ta poate sufei un dezechilibru, să nu mai fie sincronizată, iar aspectul tenului să fie compromis.

De ce Peptide 4?

Proiectată folosind energia moleculară avansată, Elemis a dezvăluit secretul ceasului intern sincronizat al pielii. Peptidele sunt lanțuri biologice de minoacizi derivate din extracte de drojdie. Elemis Pepdite 4 este tetra-peptidă, alcătuită din patru aminoacizi și ajută la susținerea proceselor pielii, pentru un aspect revitalizant, regenerant și odihnit.

Petal Power

Cultivate exclusiv în Marea Britanie pentru Elemis, cu ajutorul unor specialiști  agronomi, cele două uleiuri unice de semințe de floarea-soarelui, furnizează concentrații mari de acizi grași Omega 3 și vitamine E.  Combinate cu Peptida 4, aceste plante de înaltă performanță sincronizează  pielea pentru un aspect sănătos, revitalizant și radiant.
















Știința somnului de frumusețe- Peptide4 Night Recovery Cream Oil

Este un produs mirific, ce combină hidratarea unei creme cu protecția unui ulei. Peptida4 derivată din drojdie, proiectată folosind biologia moleculară avansată, ajută tenul să se odihnească, să fie hrănit și sănătos după ce te trezești. Uleiurile de semințe Perilla și Night Scented Stock, bogate în Omega 3 și vitamina E, lasă pielea să se simtă regenerată și revitalizată.









Fii asigurată că ochii tăi sunt bine!

Peptide4 Eye Recovery Cream este pentru aspectul frumos și odihnit al ochilor tăi.  Zona ochilor are nevoie de îngrijire specială, așadar această cremă va fi perfetă pentru ca tu să arăți fresh.  Ajută la revitalizarea conturului ochilor și redă strălucirea. Cultivate exclusiv pentru ELEMIS, uleiurile din semințe de Star Arvenis și Night Scented Stock hidratează intens și contribuie la întreținerea elasticității pielii. Extractele de Hawkweed și Daisy contribuie la îmbunătățirea elasticității pileii.










Secretul este în sol

Peptide Thousand Flower Mask este o mască cu efect răcoritor, iar ingredientele pe care le conține sunt miile de flori căzute pe sol. Srălucirea tenului este vizibilă instant. Masca se întide pe toată fața, iar aspectul ei este mat ca o catifea neagră.  Conține Turbă din zona nordică, ajută la echilibrarea stratului de protecție al pielii și sprijină capacitatea pielii de a se proteja. Trifoiul dulce are acțiune tonică, iar extractul de salcie, acidul lactic și argila neagră braziliană exfoliază ușor pentru a lăsa pielea netedă și strălucitoare.


Produsele pot fi cumpărate din magazinul  https://www.adda-shop.ro/


Comentarii

Postări populare